Etos Mystic Night

Wat een feestje is het om deze geur te mogen dragen! De geur werd me aangeraden door Kimberley die zelf helemaal fan is van dit parfum en daarom besloot ik ook om hem aan te schaffen en totaal niet met spijt. Vandaag de review van Mystic Night van Etos.

Etos heeft een aantal parfums van eigen merk die onwijs lekker zijn! Ik heb ondertussen drie parfums van Etos eigen merk en ik draag ze dag in dag uit. Het zijn zowel geuren die voor overdag kunnen, maar deze geur is daarnaast ook heerlijk voor de avond.

Mystic night is een oriëntaalse, bloemige geur en bevat zowel een warme als zwoele mix van roze peper en sandelhout, maar daarnaast ook roos en kruidige patchoeli. Het is een geur die de zintuigen prikkelt en daarnaast is het ook een hele verleidelijke, sensuele geur. Ik vind dit een geur die onwijs geschikt is voor de vrouw die sexy wil zijn op een datenight met de man van haar dromen, al is het ook een geur die zeker geschikt is voor overdag.

De Belangrijkste geurnoten van Mystic Night zijn roze peper, roos en sandelhout.

Daarnaast ziet dit er toch als een feestje uit! Het is een simpele parfum als je de buitenkant bekijkt en de flacon is gevuld met een mooie paarse parfum. Daarnaast is het ook een heerlijke geur die ik met veel liefde draag en daarnaast blijft hij ook erg lang hangen en blijf je deze geur de hele dag nog tegenkomen in kleding of op je huid.

Een favoriet is dit geworden, sowieso! Daarnaast ben ik ook van de andere geuren onwijs groot fan. Alle geuren van Etos eigen merk, waaronder Mystic Night, zijn verkrijgbaar voor €9,99 bij Etos.

Ben jij ook fan van Etos parfum?

7 Comments

 • Reply
  Susan
  januari 21, 2017 at 10:20

  Lijkt me erg lekker!

 • Reply
  Jeanelle
  januari 21, 2017 at 10:51

  Deze wil ik zeker proberen!

 • Reply
  Demi
  januari 22, 2017 at 20:01

  Oehh lijkt me lekker!

 • Reply
  nicole
  januari 23, 2017 at 14:05

  Hij lijkt me erg lekker! Prachtige foto’s heb je gemaakt

 • Reply
  Loïs
  januari 23, 2017 at 15:12

  Fijn zo’n budget geurtje! Ziet er mooi uit inderdaad 🙂

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  januari 23, 2017 at 17:36

  Hij lijkt me erg lekker! xo

 • Reply
  Joyce rdt
  januari 23, 2017 at 22:03

  Nog nooit parfum van het Etos merk geroken, maar eens gaan doen de eerstvolgende keer dat ik er ben! Liefs.x

 • Leave a Reply