Happy Denim

Dit is echt mijn favoriete blouse van het moment. Ik liet hem een tijdje terug al aan je zien in mijn outfit met mijn favoriete items waar ik hem had gestyled met een leuke jeans en een jas. In deze outfit heb ik hem in een totaal andere sfeer gestyled, namelijk een stoere manier die perfect is voor nu, maar ook richting de lente.

In deze blouse ben ik helemaal mijzelf. Ik leef zowat in deze blouse van Loavies en dat straalt er ook van af. Daarnaast is de blouse in het donkerblauw waarvan weet dat deze kleur mij goed staat en je hier de plank ook nooit mis mee kan slaan. Blouse is namelijk altijd netjes, gekleed en daarnaast ook nog lieflijk en vrouwelijk.

En dan de eyecather die deze outfit een stoere touch geeft, namelijk de tuinbrok die ik draag. De tuinbroek is van Garcia Jeans en hij heeft een hele stoere look door de vlekken die erin verwerkt zijn en de stoere afwerkingen in de zakjes die erop verwerkt zijn.

En ik ben Suzanne niet als ik mijn ozo bekende sieraden niet om mijn pols draag. Voor mij is het nog steeds onbekend waar de sieraden vandaan komen, van welk merk, want ik heb ze namelijk gekocht bij een conceptstore, maar dat maakt ze niet minder leuk!

En dan als laatste mijn witte sneakers die deze outfit nog meer een sportiever gevoel geven, al ben ik absoluut niet sportief, maar door deze schoenen lijkt dat ineens wel! De schoenen zijn van Hummel en ze zitten heerlijk en daarnaast kun je ze ook heel het jaar door dragen.

Een hele happy outfit dus die ik op zijn tijd heel leuk vind, maar welke ik ook graag afwissel met een vrouwelijkere, lieflijke outfit!

Draag jij ooit tuinbroeken?

3 Comments

 • Reply
  Svenja
  januari 20, 2017 at 09:36

  Super mooie outfit Suzanne! Vooral je blousje vind ik te cute!

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  januari 20, 2017 at 15:13

  Echt een gaaf pak is dat!

 • Reply
  Kledinglover
  januari 25, 2017 at 17:02

  Heel leuk zo’n tuinbroek! En ook tof gecombineerd met die blouse en witte sneakers.

 • Leave a Reply