Urban Decay Vice Lipstick Palette Blackmail

De kerst zit er helaas alweer op, wat is dit toch altijd een gezellige en sfeervolle tijd. Al die kerstverlichting, gezellige muziek en niet te vergeten de kerstkoekjes geven een hele leuke sfeer en daar bijkomend zijn de cadeautjes ook altijd super leuk! Omdat ik uit dit soort blogposts altijd inspiratie haal voor nieuwe producten voor mijn wishlist, leek het me leuk om mijn kerstcadeautje te reviewen, namelijk Urban Decay Vice Lipstick Palette Blackmail.

Kijk dan wat een pareltje! Alleen hierbij denk ik al hallelujah! Het klinkt misschien raar, maar ik kan zo verliefd worden op dit soort producten. Ik ben soms echt een tikkeltje over enthousiast, niet alleen bij make-up komt dit naar voren, maar voor een mooie score in de winkels (denk aan de perfecte paar laarzen of een mooi lingerie setje dat perfect zit), spring ik een gat in de lucht en zo is mijn gevoel op dit moment bij dit palette ook!

Het palette zit in een mooie verpakking! Het is een glanzend plastic palette waar je helaas wel meteen alle vingerafdrukken op ziet, maar het blijft een mooi product om naar te kijken! Als je het palette opent, krijg je eerst nog een plastic kapje, waarmee je lipkleuren altijd worden beschermt. Zo kun je nooit direct in je lipstick schieten als je het palette opent.

En dan het daadwerkelijke pareltje! De lipkleuren! Het is een palette met twaalf verschillende tinten en met allerlei verschillende finishes! Je ziet zowel matt, glossy, mettalic, allerlei mooie texture voor jouw perfecte liplook! Het palette bevat ook nog een kwastje welke je eerst moet openklikken voordat je het penseeltje kan gebruiken, ideaal om je palette mooi schoon te houden.

Hier zie je de verschillende tinten. Van donker, fel, licht, nude, roze, rood, bruin en paars. Het zijn stuk voor stuk prachtige kleuren die perfect passen bij mijn huidskleur, maar ideaal voor vele anderen.

Bovenste rij:

 • Sheer Shame (Sheer) berry
 • Firebird (Cream) deep fuchsia
 • Big Bang (Metallized) bright pink sparkle
 • Disobedient (Cream) medium pink
 • EZ (Cream) bright red-orange
 • 714 (Mega Matte) bright red

Onderste rij:

 • Vanished (Sheer) pale neutral nude
 • 1993 (Comfort Matte) medium brown
 • Ex-Girlfriend (Sheer Shimmer) nude-rose w/pink shimmer
 • Amulet (Metallized) metallic brick rose
 • Conspiracy (Metallized) plum-bronze shimmer
 • Blackmail (Comfort Matte) deep berry wine

Prachtige tinten die van je lippen knallen! De pigmentatie van de kleuren is echt geweldig. Ik moet echter wel even wennen dat het in een palette vorm is en niet in een lipstick, wat ik normaal altijd gebruik. Het is dan ook geen palette dat je meeneemt om tussendoor even je lipstick bij te werken, maar wel ideaal voor op een vakantie zodat je wel alle lipkleuren bij de hand hebt binnen een palette. Een blijvertje voor mij dit palette!

Wat vind jij van een palette met lipsticks?

5 Comments

 • Reply
  Demi
  januari 18, 2017 at 08:07

  Heel mooi palette!

 • Reply
  Jessica J.
  januari 18, 2017 at 11:22

  Ik heb dit palette in m’n handen gehad bij Sephora, maar heb het toch laten liggen omdat ik sommige van die kleuren ├ęcht niet zou dragen. Bij een oogschaduwpalette maakt dat niet zo veel uit, maar bij lipstick ligt het anders, vind ik. Wel handig voor op reis!

 • Reply
  Emma
  januari 18, 2017 at 11:52

  Oh, wat leuk. Ik heb zelf getwijfeld, maar toen ik het wou kopen was het al bijna overal uitverkocht ­čÖü x

 • Reply
  About Joyce
  januari 23, 2017 at 14:53

  Oh wauw, wat een mooi palette!

 • Reply
  Eva
  februari 6, 2017 at 22:18

  Wauw wat een mooie kleuren!

 • Leave a Reply