Eet taart, krijg een sixpack

Dit is de droom van elke vrouw: Eet taart, krijg een sixpack! Wie weet is het ook wel echt waar, als ik de titel van dit boek moet geloven namelijk wel. Een verfrissend, grappig en heel interessant boek met een hele belangrijke boodschap waar ik zelf helemaal achter sta. Ben jij net als ik benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Wellicht ken je de blog van Jelmer de Boer wel, is dat niet zo, dan moet je zeker even een kijkje nemen en you gonna love it or hate it. Een onwijs leuke, grappige, maar zeer kritische blog over vanalles in het leven en op die wijze is ook dit boek geschreven: Eet taart, krijg een sixpack!

Dit boek is niet zoals alle andere boeken die gaan over een healthy lifestyle geschreven door de welbekende fitgirl vrouwen van Nederland. In dit geval is het ook niet geschreven door een vrouw, maar door onze eigen FitMan. Dit is al een verrassend begin. Daarnaast vind je in dit boek geen recepten of duidelijke trainingsschema’s, maar wel staat in het boek een hele belangrijke boodschap centraal: Staar niet blind op alle extreme diëten die je een perfect lichaam beloven binnen ozo korte tijd. Probeer dingen, zorg voor een heleboel plezier, zorg dat jijzelf gelukkig bent in je lichaam en kies voor een mooie middenweg.

Het boek heeft een hele verrassende look met prachtige foto’s en een uitdagende binnenkant dat uitdaagt om te lezen. Grote, dikgedrukte letters, zwart, wit en neon oranje letters en bladzijdes die het alleen maar interessant maken om te lezen wat er staat en natuurlijk onwijs handige tips. Daarnaast wordt er aan alle letters van het alfabet hele handige tips gekoppeld die je zeker niet wilt missen.

Suiker is niet je vijand. Heb je ook gewoon nodig om te kunnen nadenken.

Kijk, hier houd ik gewoon van! Voortaan als ik krijg te horen dat ik te veel suikers binnen krijg, verwijs ik gewoon naar dit boek! Daarnaast waarom ook niet, een beetje suiker binnen krijgen, is helemaal niet verkeerd, maar zolang het maar met mate is.

Brood is niet de dood. Kun je gewoon eten, wat lekker. Dubbellaags pindakaas met hagelslag is misschien niet zo slim.

Hoeveel diëten zijn er niet zonder het eten van brood, genoeg!

Het boek geeft je een verfrissende blik om naar de wereld te kijken en vooral te beseffen wat er allemaal in de wereld rond gaat rondom rare diëten, extreme ideeën over voeding en alles wat zo slecht voor je is! Het boek vertelt je dat je op een normale manier moet eten, het extreme moet laten, maar een stukje taart kan gewoon om een sixpack te krijgen.

Eet taart, krijg een sixpack van Jelmer de Boer is verkrijgbaar bij Bol.com voor €20,00 en is zeker de moeite waard!

Hoe ga jij om met voeding?

2 Comments

 • Reply
  Mariska
  januari 14, 2017 at 21:39

  Heb dit wel eens voorbij zien komen, volgens mij op tv en toen vond ik het zo leuk hoe hij dit heeft geschreven 🙂

 • Reply
  Joyce rdt
  januari 16, 2017 at 14:39

  Wat een verademing zo’n boek. Ik word ondertussen een beetje simpel van al die geen suiker, geen brood en geen leven boeken. Liefs.x

 • Leave a Reply