Etos verkoopt nu ook Revolution + Review

Hoi hoi! Hoe leuk is het om nieuwe producten en merken te mogen natrekken. Ik vind dit echt een feestje! Je komt regelmatig online, maar ook in plaatselijke drogisterijen leuke producten tegen van verrassende merken en sindskort is ook het merk Revolution verkrijgbaar bij Etos. Reden genoeg om zelf, maar ook jullie kennis te laten maken met twee producten van dit heerlijke merk.

Ultra Cream Contour Palette – €9,99

Aller eerst dit cream contour palette. Ik moet hier goed bij nadenken dat het een product is om mee te contouren en dus niet de verwachtingen moet hebben van een concealer. Het is een product dat er voor zorgt dat er wordt gehighlight en een schaduw wordt aangebracht in je gezicht en dit ervoor moet zorgen dat alles meer in shape is. Het is dus geen palette waarmee je oneffenheden kan wegwerken. Dit gezegd te hebben, het is een heel goed palette!

Ik vind het zelf heel fijn om een mooie diepte en highlight aan te brengen in mijn gezicht. Ik deed dit voorheen altijd met een poederproduct, maar ik heb gemerkt tijdens het gebruik van dit palette dat het heel fijn is om een cream product te gebruiken in combinatie met een poedervariant die hetzelfde effect heeft. Ik gebruik dus een van de lichte kleuren op de gewenste plekken en poeder dit vervolgens af met een transparante poeder (op de plekken bijvoorbeeld onder de ogen) en op de jukbeender en de kin met een highlighter (shimmery poeder). Op de plekken waar ik schaduw wil, je wangen en naast de neus, heb ik gebruik gemaakt van de donkere creamy en vervolgens met een bronzer iets meer aangezet. Dit zorgt ervoor dat een product niet gaat schuiven en het ook nog intenser wordt en blijft gedurende de dag. Ik heb gemerkt dat als ik dit niet doe, de producten meer gaan schuiven op de huid en het er aan het eind van de dag een stuk minder mooi uit ziet. Als ik het dus met een product voor hetzelfde effect gebruik, is dit totaal niet.

Daarnaast zijn de kleurkeuzes erg goed. Ik gebruik zelf eerst mijn foundation en concealer en vervolgens ga ik aan de slag met producten uit het palette op mijn gezicht en daarna aan de slag met poeder. Voor mij is het vaak heel lastig om een juiste shapekleur te vinden, maar deze kleuren sluiten heel mooi aan bij mijn huid en daarnaast zijn ze goed uit te blenden en op te bouwen waardoor het een mooi geheel vormt.

Stripped & Bare Pro Looks – €7,99

Als laatste natuurlijk ook een mooi palette met oogschaduw. Zelf heb ik kennis gemaakt met het merk Revolution door middel van de oogschaduwpaletten en dit zijn grote favorieten van mij! Dit is een palette met daarin oogschaduw waarmee je drie verschillende looks kunt maken, maar daarnaast kun je ook mooi mixen en matchen met de kleuren! Een leuk concept, dat in ieder geval wel.

De eerste look (links) bestaat uit een wat subtielere, naturel kleuren die heel mooi te combineren zijn voor een dagelijkse look met een mooie wing en nude lippen. De tweede look bestaat uit kleuren met wat meer paars, wat voor iets meer diepte kan zorgen in de looks. Deze looks gaan ook nog super voor overdag, maar kunnen ook al voor een romantisch diner geschikt zijn. De laatste look zou de ultieme party look kunnen zijn, waarmee je naar de donkere kleuren gaat en een mooie smokey eye kunt maken met olijfgroen en blauw. Ik zie de looks al helemaal voor me!

De pigmentatie van de oogschaduws zijn uitstekend. De producten brengen fijn aan op de ogen, zijn niet te poederig dat het fall-out veroorzaakt en geven hele mooie diepte in de looks of een mooie highlighter voor op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek. Drie looks, maar je kunt er nog veel meer looks mee creëren.

Twee hele fijne palette die vanaf nu ook verkrijgbaar zijn bij Etos en natuurlijk ook nog heel veel meer producten van Revolution. Zeker de moeite waard om dus even een kijkje te nemen in de schappen.

Ben jij bekend met het merk Revolution?

1 Comment

  • Reply
    Demi
    januari 13, 2017 at 21:24

    Hele mooie paletten!

  • Leave a Reply