Bye Bye Gent

Hoi hoi! Vandaag wil ik samen met jullie even korte terugblik doen naar mijn kerstvakantie en voornamelijk naar het tripje naar Gent dat we hebben gemaakt en de spannende maanden die er nu nog in de toekomst aankomen. Nog een halfjaar en dan ben ik daadwerkelijk afgestudeerd, maar nu eerst even genieten van het tripje Gent dat we nog maar net achter de rug hebben.

Ik hoorde elke keer goede verhalen over Gent, maar ben er zelf nog nooit geweest. Ik heb al verschillende plekken in België bezocht, maar Gent helaas nog niet. Tot nu. Ik ging naar Gent met het idee dat het veel op Antwerpen zou lijken, maar dit had ik totaal fout. Het is in mijn ogen veel kleiner dan Antwerpen en veel knusser. Waar je de drukte van Antwerpen hebt, heb je de rust van Gent, maar waar je in Antwerpen uitgebreid kan shoppen, kun je in Gent weer uitgebreid genieten van biertje. Ik heb prachtige plekjes gezien, gelachen, genoten van de Gentse Winterfeesten die op dat moment er waren en een hele leuke ervaring gehad om samen met Bram een paar daagjes weg te mogen zijn.

En nu komt er een halfjaar knallen aan met school, wat betekent nog mijn laatste stageopdrachten afronden, lessen volgen op school, het schrijven van mijn scriptie en daarna het afstudeerproces met alle spanning die hierbij komt kijken, maar ook weer andere leuke dingen als een nieuwe opleiding waar ik me waarschijnlijk deze week voor in ga schrijven en hier dus ook weer hele nieuwe ervaringen op ga doen. Een leuke planning, maar vooral ook heel druk en waar ik jullie ook in mee ga nemen de komende maanden.

Gent was in ieder geval een mooie afsluiter van de vakantie en even opladen voor de drukke maanden die nu gaan komen en wie weet kom ik nog wel eens terug in Gent!

Bedankt Gent! Ik heb genoten!

6 Comments

 • Reply
  Lorena
  januari 10, 2017 at 11:36

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Merel
  januari 10, 2017 at 14:52

  Wat gaaf dat je zomaar met je vriend naar Gent bent geweest! Ben benieuwd naar jullie twee. Heel veel succes op school de laatste maandjes

 • Reply
  Gea
  januari 10, 2017 at 14:54

  Leuke foto’s! Succes met je opleiding

 • Reply
  Marloes
  januari 11, 2017 at 20:37

  Wat leuk zo’n tripje

 • Reply
  Demi
  januari 11, 2017 at 21:28

  Geniet ervan samen! Leuk om zo’n reis te maken met je vriend

 • Reply
  Silke
  januari 20, 2017 at 15:41

  Dat is echt leuk om te lezen haha, zeker omdat ik in Gent studeer! 😉 Echt een prachtige stad hé? Ik ben zo trots dat ik er kan wonen, hihi, maar Nederland wil ik ook dolgraag eens bezoeken. Liefs uit België!

 • Leave a Reply