Deze producten ga ik in 2017 ook zeker gebruiken

Hoi hoi. Er zijn producten die ik al jaren steeds opnieuw weer aanvul in mijn stash en favorieten blijven, maar ook in 2016 zijn er nieuwe favoriete producten bij gekomen waarvan ik zeker weet dat ik ze dit jaar ook met veel liefde zal blijven gebruiken. Begin van 2017 lijkt me dus ideaal om deze producten met je te delen. Kijk je mee?

Catrice All Matt Plus – Shine Control Make Up 010

Dit is mijn all time favourite! Een product dat ik echt al jaren gebruik en waar ik steeds weer bij terug kom. Ik heb verschillende foundations al gebruikt, maar ik heb nog geen foundation gevonden die zo mooi en goed aansluit bij mijn huidskleur en huidtype als deze budgettopper van Catrice.

Essence all about matt! fixing compact powder

Eigenlijk hetzelfde verhaal als de foundation van Catrice heb ik bij deze poeder van Essence. Weer een budget favoriet dat al jaren meegaat. Het is een witte transparante poeder die je wellicht kent en wellicht ben jij ook net zo’n fan als ik zelf. Ik heb namelijk dat fixing powders met kleurtje vaak al te donker zijn voor mijn huidskleur en kies dan liever voor een witte poeder. Je make-up blijft hierdoor goed zitten, je krijgt een matte look en je zit altijd goed met de kleur.

Urban Decay Vice Lipstick Palette

Dit palette is echt heaven! Ik heb dit palette gekregen met kerst en ik ben echt verliefd op dit product of eigenlijk meerdere producten. Het palette bestaat namelijk uit de best verkochte lipkleuren van Urban Decay. Binnenkort ga ik het palette ook nog uitgebreid introduceren op Suzanne-Elisa.nl, maar ik kon het niet laten om het niet hier al even te benoemen. Het is namelijk een heel handig palette, allemaal mooie kleuren binnen hand bereik en ook nog eens een pareltje om naar te kijken.

Calvin Klein Volumizing mascara

Ook dit is een nieuwe mascara in mijn stash, maar wel al direct een favoriet. Het is de volumizing mascara van Calvin Klein. Het is een mascara met een iets dikkere borstel die zorgt voor een enorm volume van de wimpers en een hele mooie frisse blik!

Dr Alkaitis Organic Universal Mask

En dan al laatste favoriet de Dr Alkaitis Organic Universal Mask. Dit is een masker dat al heel lang mee gaat en ontzettend fijn is voor mijn huid. Het is een kleimasker dat bestaat uit een poeder en wat je zelf nog moet mixen voor gebruik. Het is een masker dat mijn huid enorm zuivert en vervolgens een hele mooie, gezonde glow bezorgd. Heel erg fijn dus als je huid een oppepper nodig heeft.

Vijf producten die ik ook dit jaar weer met veel liefde zal gebruiken en zal verslinden en wie weet ook weer meeneem naar een volgend jaar. Producten die bij mij echt tot een favoriet behoren en moeilijk van zijn plek af te stoten zijn.

Heb jij ook zo’n favoriet product?

6 Comments

 • Reply
  Susan
  januari 7, 2017 at 09:06

  Dat masker lijkt me echt heel erg fijn!

 • Reply
  Nathalie
  januari 7, 2017 at 12:21

  Wat een mooie fijne producten! Ik heb inderdaad ook zo’n favoriet product, mijn nieuwe lipgloss van NYX!

  Liefs, Nathalie

 • Reply
  Eva
  januari 9, 2017 at 19:14

  Leuk zo’n overzicht! Mooie producten!

 • Reply
  Marloes
  januari 11, 2017 at 20:38

  Hele fijne producten volgens mij. Leuk zo’n overzicht

 • Reply
  Demi
  januari 11, 2017 at 21:27

  Wauw dat palette van urban decay!

 • Reply
  Trendkenner
  januari 12, 2017 at 10:26

  Erg leuke producten. Dat palet van Urban Decay ben ik nu ook erg benieuwd naar!

 • Leave a Reply