Giftset voor hem & haar (giveaway)

Hoi hoi! Om het begin van het jaar goed in te stappen, leek het me geen verkeerd idee om te starten met een giveaway! Voor zowel hem als haar heb ik een leuke giftset. Lees verder om te kijken hoe je mee kans maakt op deze giftsets.

Zelf vind ik het super leuk om dit soort giftsets cadeau te krijgen, want je hebt zowel een parfum als een douchegel in dezelfde geur dat zorgt voor zowel een geursensatie tijdens het douchen, maar ook daarna!

Voor hem


Voor hem is het een hele leuke giftset van Tabac van de Gentle Men’s Care lijn met zowel een douchegel, een parfum als een deodorant met een heerlijke geur!

Voor haar

Voor de vrouw heb ik een leuke geurset van N4711 namelijk Acqua Colonia, namelijk Pink Pepper & Grapefruit. Ook deze giftset bestaat uit een parfum en een douchegel waardoor je de hele dag dezelfde geur om je heen kunt hebben.

Kans maken?

1) Laat hieronder een reactie achter en laat mij weten waarom jij kans wil maken op een van de giftsets. (Vul zeker ook een geldig e-mailadres in zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt!)
2) Like Suzanne-Elisa op Facebook.
3) Volg Suzanne-Elisa op Instagram en laat een comment achter onder de foto.

Meedoen met de giveaway kan tot en met 15 januari 2016.

Ben jij ook zo’n fan van geursets?

7 Comments

 • Reply
  Sonja de Jager
  januari 6, 2017 at 13:35

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag de dames giftset willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Reply
  Anita H.
  januari 6, 2017 at 14:29

  Of ik de dames giftset voor mijzelf zou houden of zou weggeven aan een goede vriendin, daar ben ik nog niet over uit. Feit is dat vrijwel iedere vrouw blij wordt van een nieuw geurtje, ikzelf inclusief. De heren giftset gaat naar een goede vriend. Kan ik die eens lekker verrassen, ook al is hij voorlopig niet jarig.

 • Reply
  Lorena
  januari 6, 2017 at 17:28

  Hele leuke winactie. Ik zou mijn vriend blij maken met de set voor de mannen.

 • Reply
  Sabrina
  januari 7, 2017 at 16:58

  De 4711 lijkt me zo bijzonder! En mn man mag ook wel eens een nieuw geurtje 🙂
  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Tamara TS
  januari 8, 2017 at 00:16

  Leuk dit!!! Ik doe heel graag mee voor mijn man, omdat die best eens een extraatje verdiend en ik hem zo kan verrassen. 🙂
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982)

 • Reply
  Lieke van Veen
  januari 11, 2017 at 18:12

  Ik doe mee voor de Tabac parfum als cadeau voor mijn vriend omdat hij altijd voor me klaar staat.

  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

 • Reply
  Celina
  januari 15, 2017 at 14:30

  Wat een heerlijke winactie 🙂
  Als ik win laat ik me graag verrassen.. of een heerlijke giftset voor mezelf (waarvan ik nu hoogzwanger en bijna jarig stiekem wel een beetje vind dat ik het verdien.. heerlijk mezelf kunnen verwennen) of de mannen giftset voor mijn vriend (die mij toch wel veel uit handen neemt en soms wel eens wat te verduren heeft met mij op dit moment haha dus hij verdient het ook zeker)

 • Leave a Reply