Etos Botanical Boost Orange blossom & Ginger

Oh wat hoop ik zo dat deze producten in het vaste assortiment komen van Etos. Deze limited edition speciaal voor de feestdagen ligt namelijk nu nog in de winkel en is zo ontzettend lekker! Zelf heb ik de heerlijke douchefoam en de handcrème in de geur Orange blossom & Ginger. Ik vertel je vandaag wat ik ervan vind.

De limited edition collectie bestaat uit vier producten in de geur Orange blossom & Ginger.  Er is gekozen voor een geurcombinatie van oranjebloesem en gember door de krachtige werking van beide geuren. Oranjebloesem is namelijk een zonnige geurende, zachte olie die jouw stemming positief beïnvloed en dus ideaal is tijdens een winterdip. Gember daarentegen is een krachtige plant en heeft een verwarmend effect op je lichaam en geest.

Orange blossom & Ginger Hand cream

Een handcrème is voor mij een ideaal verzorgingsproduct. Het werkt snel en laat jouw visitekaartje, jouw handen, stralen! Deze handcrème heeft een verzorgende werking en trekt super snel in. Dat vind ik zelf heel erg fijn. Zowel op stage als mijn werk gebruik ik heel veel desinfectans om mijn handen schoon te houden, dit werkt vaak uitdrogend en daarom is een handcrème daarna ideaal om te gebruiken. Je smeert je handen in en binnen no time zijn ze verzorgd en kun je weer aan de slag zonder dat je handen vettig aanvoelen.  Een hele fijne handcrème en hij ruikt heerlijk!

De Orange blossom & Ginger hand cream is verkrijgbaar voor €3,49 (75 ml).

Orange blossom & Ginger Shower Foam

Ik vind een foam echt een heerlijk product. Je kunt je hier helemaal mee inzepen en heerlijk genieten van een luchtige, schuimende geurexplosie om je lichaam en daarna voelt je lichaam heerlijk zacht aan. De foam ruikt heerlijk en schuimt als een malle! Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en ruikt enorm lekker!

De Orange blossom & Ginger Shower Foam is verkrijgbaar voor €4,99 (200 ml).

Twee heerlijke producten van een limited edition collectie bij Etos. Je moet er wel snel bij zijn, want op=op! De geur van deze collectie is heerlijk en dat merk je door alle producten door.

Wat vind jij van Orange blossom & Ginger van Etos?

3 Comments

 • Reply
  Kim
  januari 4, 2017 at 09:43

  Mmmm de geur lijkt me heerlijk! En wat een mooie productfoto’s!

 • Reply
  Joyce rdt
  januari 4, 2017 at 10:45

  Lijkt me een heel fijn product met een topgeur! Liefs.x

 • Reply
  Lorena
  januari 4, 2017 at 11:38

  Hele toffe producten van Etos

 • Leave a Reply