Outfit met mijn favoriete kledingitems

Hoi hoi! Het is weer tijd voor een outfitpost en niet zomaar een outfit, maar een outfit met allemaal favoriete kledingitems en sieraden welke mijn all time favoriete zijn! Een outfit welke perfect is 2017 te beginnen, omdat een favoriet altijd goed is om te dragen!

Stuk voor stuk zijn de kledingitems in de outfit favorieten! De een heb ik al langer en het andere item heb ik pas sindskort in mijn kledingkast hangen, maar behoren nu al tot een van mijn lievelingsitems om te dragen en daar maak ik dan ook zeker gebruik van!

De outfit bestaat uit een hele simpele basis, namelijk een skinny jeans, blouse, mooie jas en laarsjes met hak! Door de subtiele details en de fijne draagbaarheid van de kleding maakt het op en top perfect!

Ik ben echt onwijs blij met de outfit en alle items stuk voor stuk! De blouse van Loavies heb ik al een aantal maanden en ik heb hem al onwijs veel gedragen en in allerlei combinaties die ik maar kon bedenken!

De jas had ik al langer op het oog, maar nog nergens kunnen vinden en toen ik hem tegen kwam bij EliseStore, heb ik hem direct besteld! Ik moest hem hebben! Ik heb hem helaas nog niet zoveel gedragen, maar ik vind hem echt fantastisch en zeker een favoriet!

Daaronder draag ik een mooie skinny jeans van Only en mijn prachtige laarsjes van DSTRCT. Deze laarsjes komen zo ontzettend vaak terug op mijn blog, omdat ik er ontzettend blij mee ben al jaren!

Daarnaast ook mijn favoriete sieraden die elke keer weer terugkomen in mijn outfitposts! Ik weet niet de precieze merken waar alles vandaan komt, omdat ik het heb gekocht in een lokaal boetiekje, maar dat maakt het niet minder mooi of minder favoriet!

Een outfit waar ik ontzettend blij mee ben en zeker ook deze combinatie vaak zal gaan dragen! Absolute favorieten!

Heb jij ook zo’n favoriete outfit?

6 Comments

 • Reply
  Lorena
  januari 3, 2017 at 10:05

  Hele leuke outfit!

 • Reply
  Jamey
  januari 3, 2017 at 10:22

  Hee! Die jas heb ik ook! Vind hem zooo leuk nog steeds!

 • Reply
  Suzanne | Beauty & Sparkle
  januari 3, 2017 at 12:22

  Die jas vind ik echt super tof!

 • Reply
  Nathalie
  januari 3, 2017 at 13:19

  Oh dit jasje staat je echt super mooi! Dit zou ook echt een favoriet van mij kunnen zijn!
  Ben gek op veertjes.

  Liefs, Nathalie

 • Reply
  Nicole
  januari 3, 2017 at 14:46

  Het jasje heb ik ook en hij is zoo leuk!

 • Reply
  Eva
  januari 6, 2017 at 14:27

  Gave outfit!
  Vooral die jas is heel erg leuk!

 • Leave a Reply