Vijf doelen die ik meeneem naar volgend jaar

Hoi hoi. Normaal heb ik niets met goede doelen voor het nieuwe jaar, maar nu wil ik er toch eens aan beginnen. Op school ben ik zoveel bezig met doelen en het behalen hiervan, zeker rondom opdrachten en dat lukt ook zeker en werkt ook als een stimulans, dus ik dacht, dan moet dat met goede doelen voor het nieuwe jaar ook wel lukken. Niet zulke standaard doelen als ‘zoveel kilo afvallen’, maar leuke doelen en doelen waar ik ook echt voor ga dit jaar.

Een mooie vakantie boeken

Misschien wel meteen het leukste doel, ik wil namelijk voor de zomer een mooie vakantie boeken. Dus even flink sparen om dit doel te behalen en er dan ook een mooie vakantie aan over te houden. Een mooi doel om dus naar toe te werken en stiekem wil ik het niet bij een vakantie laten, want ook Londen staat nog op mij te wachten! Maar daar moet ik eerst wel het tweede doel voor gaan behalen!

Afstuderen

Dit is het doel waar ik de afgelopen twee jaar al naar toe heb gewerkt en de afgelopen maanden (vanaf september) alleen nog maar meer, namelijk afstuderen. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar en nog even zwoegen en zweten of ik heb mijn diploma behaald! Dit is wel een doel dat dit jaar centraal staat en waar alles om draait. Dit zal ook zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier iets over plaats op mijn blog, want het lijkt me heel erg leuk om jullie mee te nemen in dit proces van stressen, keuzes maken en hopelijk aan het eind een feestje en daarnaast misschien een reisje naar Londen als ik geslaagd ben met heel veel leuke bijkomende blogposts dan!

Beginnen met sporten

Dit is wel een van de standaard doelen die je vaak meeneemt als je begint aan een nieuw jaar en ik helaas dit keer ook, maar toch wil ik er wel serieus mee gaan beginnen. Ik heb al een leuke sport op het oog, maar het is nog even zoeken hoe ik het wil gaan doen, maar het moet te doen zijn. Waar ik van de bovenste twee doelen het zeker weet dat het gaat lukken, ben ik er bij deze nog niet 100% zeker van.

Weekendjes weg doen

De eerste drie dagen weg staan al gepland voor volgende week met een leuk tripje naar Gent en dat wil ik het komend jaar alleen nog maar meer gaan doen. Een mooi begin van het nieuwe jaar alvast om meteen drie dagen weg te gaan en nog even te genieten van de laatste dagjes vrij, maar ik mag hopen dat het hier niet bij zal blijven. Mochten jullie nog leuke steden weten voor leuke weekendjes weg, laat het dan weten in de comments.

Suzanne-Elisa.nl een make-over geven

Hier zijn we ook al langzaam mee begonnen, namelijk een make-over geven aan de site. Er zijn al wat rigoureuze veranderingen gedaan, maar ook hier zijn nog grootste plannen voor om het nog leuker te maken en nog meer naar eigen wensen. Dit zal dan ook de komende tijd stap voor stap gaan gebeuren en hopelijk tot een heel mooi resultaat leiden.

Vijf mooie doelen om dus mee te nemen naar 2017! Ik ga er zelf heel hard voor knokken om vooral het sporten te behalen, maar ik ga ook zeker voor de andere doelen mijn best doen om leuke weekendjes, vakanties en een mooie nieuwe site te regelen.

Heb jij doelen voor 2017?

5 Comments

 • Reply
  Susan
  december 31, 2016 at 07:55

  Mooie doelen! Fijne jaarwisseling X

 • Reply
  Joyce rdt
  december 31, 2016 at 12:35

  Wat een mooie foto´s weer, wauwie!
  Je hebt 5 mooie doelen die ook haalbaar zijn, gaat vast helemaal goedkomen :). Liefs.x en een hele mooie jaarwisseling.

 • Reply
  Demi
  december 31, 2016 at 13:45

  Hele mooie doelen meid

 • Reply
  Lorena
  januari 1, 2017 at 13:55

  Happy newyear! Geniet ervan meid en heel veel plezier in Gent

 • Reply
  Lien Robberechts
  januari 4, 2017 at 11:51

  Succes :-D. Die foto met die salopet is supertof! Leuke kleuren!

 • Leave a Reply