Etos Sparkling December Color Care lipsticks

Hoi hoi! De december maand bestaat altijd uit super leuke limited edition producten en Etos doet hier ook lekker aan mee. Zo komt Etos met een prachtige roségouden limited edition make-uplijn met onder andere deze twee lipsticks die ik vandaag met jullie wil delen.

img_4608De lipsticks zien er prachtig uit! Je merkt zo goed dat Etos helemaal mee gaat met de trends die er op dit moment. Een roségouden lipsticks! Helemaal trending op dit moment en het ziet er ook feestelijke uit voor een december collectie als je het mij vraagt. De make-upcollectie bestaat uit meerdere producten, allemaal met deze roségouden details waaronder dus vier verschillende kleuren lipsticks. Zelf ben ik gegaan voor twee prachtige lipsticks, namelijk een mooie nude tint en een klassieke rode kleur.

img_4612Etos komt met vier verschillende kleuren lipsticks, namelijk de volgende kleuren:

 • Angel Wings
 • Forbidden Pink
 • Red Obsession
 • Sweet Temptation

Alle vier de kleuren bestaan uit een romige structuur en zijn erg goed gepigmenteerd en ideaal tijdens de feestdagen en de jaarwissling, maar daarnaast kun je de kleuren ook nog door dragen in het nieuwe jaar. Het zijn tijdloze kleuren die elk seizoen van pas komen. Zelf ben ik gegaan voor Forbidden Pink en Sweet Temptation.

img_4620Forbidden Pink is een combinatie van Please Me en Brave van MAC. Het is een hele mooie roze kleur met een koele ondertoon en ideaal voor de meiden met een lichte huidskleur en blonde haren zoals ik. Ik vind zo’n tint echt het mooist voor deze huid- en haartypes, het haalt toch het beste uit je gezicht naar boven. Sweet Temptation is een klassiek donkerrode kleur.

img_4621Twee prachtige kleuren en wat een pigmentatie! Ik vind de lipsticks heel erg fijn in gebruik en wat een pigmentatie! Zeker op de lippen, het spat er van af! Vooral de rode kleur lijkt wat stroever bij het aanbrengen op mijn hand, dit komt door een hele droge huid en een net nieuwe lipstick, op de lippen heb ik hier echter helemaal geen last van en is het een hele mooie romige lipstick.

De Color Care lipstick van Etos zijn verkrijgbaar voor €4,99 per stuk. Het zijn limited edition producten, dus op=op.

Wat vind jij van deze roségouden lipsticks?

8 Comments

 • Reply
  Demi
  december 29, 2016 at 12:06

  Prachtige lipsticks

 • Reply
  Susan
  december 29, 2016 at 13:30

  Hele mooie kleurtjes!

 • Reply
  ArielleDannique
  december 29, 2016 at 13:42

  Wauw wat super super mooi dit!!

  Liefs XX
  http://arielledannique.com/glam-glow-face-masks/

 • Reply
  Silkeblogs
  december 29, 2016 at 14:03

  Zo mooi! En ook hele mooie foto’s =D

 • Reply
  Forever38.com (Vera)
  december 29, 2016 at 15:21

  Oh, die zien er echt super uit. Lijken me heerlijke lipsticks !

 • Reply
  Merel
  december 29, 2016 at 15:27

  Heel mooi die lipsticks!

 • Reply
  Lauryn
  december 29, 2016 at 18:47

  Mooie foto’s heb je weer gemaakt, girl!

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  december 30, 2016 at 12:00

  Wauw, ziet er prachtig uit + super mooie foto’s! xo

 • Leave a Reply