Skin Define Matte Perfect Basis Producten van MUA

Een goede basis is het halve werkt, dat wordt wel eens gezegd en dat is ook zeker zo. Als je een mooie basislaag aanbrengt op je huid, wordt de rest van je make-up alleen maar egaler aangebracht en het beste uit de producten gehaald en daarom brengt MUA deze drie basisproducten uit voor de perfecte matte basis.

Skin Define Matte Perfect Primer – €6,99

img_4448Een mooie egale basis van je make-up begint al bij een schone huid en een goede hydraterende dagcrème. Daarna kun je beginnen met de basis van je make-up die begint bij een primer. Eerlijk gezegd ben ik nooit zo’n fan geweest van primers, maar sinds kort gebruik ik dagelijks deze foundation omdat ik merk dat het mijn huid nog meer voeding geeft dan een dagcrème en het mijn foundation mooier laat aanbrengen.

img_4456De primer zorgt ervoor dat je huid matt wordt en lijntjes vervagen en daardoor make-up mooier wordt aangebracht op de huid. Het is een dunne gelachtige structuur die heel makkelijk verdeeld over de huid en niet gaat rollen.

Skin Define Beige Matte Perfect Foundation – €5,99

img_4444De foundation is voor mij zelf te donker, daarom heeft mijn moeder hem voor me getest en ze was enthousiast over het resultaat. De foundation ziet er mooi uit op de huid, heeft een goede dekking, echter is het aanbrengen wennen. Het is een vrij stroeve structuur en dit verdeeld wat moeizaam over de huid, wel ziet hij er heel mooi uit op de huid zelf als hij eenmaal is aangebracht.

img_4446

img_4447Het is een dikkere structuur, waardoor de dekking wel goed is, maar het egaal aanbrengen lastiger wordt. Ik zou zelf de foundation aanbrengen met een beautyblender om het op deze manier zo egaal mogelijk te maken en een pancake effect proberen te voorkomen.

Skin Define Matte Perfect Loose Powder – €5,99

img_4443De losse poeder vind ik erg fijn. Ik heb een tijdje geen losse poeder meer gebruikt, maar het bevalt weer goed. Het is echter een gekleurde poeder en geen doorzichtige wat ik zelf wel fijn vind want zo is hij voor elke huidskleur geschikt.

Drie producten die zorgen voor een mooie basis voor de rest van je make-up die langdurig blijft zitten op je gezicht zonder te gaan vervagen. Dit komt door de basis die je gebruikt voor de foundation (dagcrème en primer) en het vast te zetten door de poederdeeltjes waardoor een product ook niet kan schuiven en het weer matter wordt gemaakt. Een fijne trio van producten voor de ideale basis.

Ben jij bekend met de Skin Define Matte Perfect basisproducten?

6 Comments

 • Reply
  Susan
  december 28, 2016 at 09:26

  De foundation viel mij juist een beetje tegen.. Ik ben wel benieuwd naar de andere twee producten!

 • Reply
  Silkeblogs
  december 28, 2016 at 13:12

  Ik ben vooral benieuwd naar het poeder, dat lijkt me heel fijn!

 • Reply
  Iris
  december 28, 2016 at 17:17

  Hele fijne producten als ik het zo hoor

 • Reply
  Jeanelle
  december 28, 2016 at 21:11

  Ik ben hier nog niet bekend mee, maar ik ben wel nieuwsgierig. Vooral naar de poeder.

 • Reply
  Marloes
  december 28, 2016 at 21:12

  Vind de producten er wel heel budget uit zien, dat zie je bij catrice er soms minder vanaf.

 • Reply
  Demi
  december 28, 2016 at 21:52

  Ben hier heel benieuwd naar geworden! Klinkt heel erg goed

 • Leave a Reply