Etos Xmas Event

Alles is op dit moment in het teken van Kerstmis en ik vind het heerlijk! De leuke, vrolijke kerstmuziek van het samenzijn met je familie en geliefde, het heerlijke eten met kerst en natuurlijk ook een beetje het enthousiasme rondom leuke cadeautjes! Zo had ik afgelopen week het Etos Xmas Event dat ook geheel in het teken van Kerstmis staat en met deze leuke foto’s neem ik jullie mee in deze dag.

soowpictures_etosmooipr2016_0005We kwamen bij Etos binnen en alles was super leuk aangekleed. Mooie producten van Etos overal, maar daarnaast ook overal lekkere hapjes en een prachtige kerstboom en fotohoekje. Hele leuke aankleding en dat vind ik altijd bij de Etos events en zeker zo in kerstsfeer ziet het er geweldig uit!

soowpictures_etosmooipr2016_0008

soowpictures_etosmooipr2016_0050Alles moet natuurlijk op de foto worden gezet, typisch voor ons als bloggers, maar dat maakt het ook wel gezellig. Iedereen helpt elkaar met het instellen van de camera en kijkt ook hoe het gedaan wordt bij elkaar om hier zelf alleen  maar van te leren.

soowpictures_etosmooipr2016_0030En al dat lekkere eten waar voor gezorgd werd, dat was ook een mooi plaatje voor foto’s! Sowieso is eten fotograferen altijd heel erg leuk en kun je gewoon wegsmelten bij al dat voedsel en zeker in de kerstsferen pak je met eten toch altijd wat meer uit.

soowpictures_etosmooipr2016_0109Daarnaast werden er ook voor ons heerlijke drankjes en sapjes geschonken en was dit allemaal live te bewonderen wat er altijd wel leuk uitziet!

soowpictures_etosmooipr2016_0125Samen met Kimberley en Marleen op de foto bij de kerstboom en tussen de glitters!

soowpictures_etosmooipr2016_0128Samen met Kimberley op de foto!

soowpictures_etosmooipr2016_0017Aan het eind van de middag mochten wij als Etosfriends ons eigen kerstpakket samenstellen met leuke producten voor onszelf of voor iemand anders. Zelf ben ik gegaan voor twee lipsticks, een parfum en een mascara van Etos. Leuke producten die helemaal in mijn straatje zijn!

soowpictures_etosmooipr2016_0170De producten werden daarna voor ons live ingepakt wat er altijd heel leuk uit ziet. Alles werd om in gepakt met mooie lintjes zodat het direct onder de kerstboom gelegd kon worden en je het liever niet wilt uitpakken door die mooie inpakkunsten.

Een hele leuke middag waar voorafgaand nog even geshopt is bij de Primark door Kimberley en mij! We konden het weer niet laten! Daarnaast ben ik super tevreden met de foto’s bij de kerstboom van Etos die van ons zijn gemaakt!

 

7 Comments

 • Reply
  chucky1012
  december 26, 2016 at 16:02

  Leuk en goed verzorgt event 😉
  Mooie foto’s!

  Xoxo

 • Reply
  Dionne
  december 26, 2016 at 16:07

  Het ziet er heel gezellig uit! Ik ben heel blij met de nieuwe kerst collectie!

 • Reply
  Iris
  december 27, 2016 at 11:30

  Ziet er leuk uit

 • Reply
  Merel
  december 27, 2016 at 11:32

  Wat een leuk event!

 • Reply
  Marloes
  december 28, 2016 at 21:14

  Prachtige fotos! Wat een knappe meiden

 • Reply
  Demi
  december 28, 2016 at 22:11

  Hele mooie foto’s

 • Reply
  Eveline Fleur
  december 30, 2016 at 14:42

  Wat een mooie foto’s en wat ziet het er gezellig uit! Hebben jullie nog wat leuks geshopt bij de Primark? 😉

 • Leave a Reply