Wacoal lingerie for Christmas!

Hi girls! Vanaf vanavond kunnen we zeggen dat het kerst is en we ongestoord onze mooiste jurkjes, pumps, maar ook lingerie uit de kast kunnen halen en ons helemaal te geven in deze feestoutfit en helemaal te stralen! Speciaal omdat het nu Kerst is en met de jaarwisseling leek het mij een strak plan om dit prachtige lingeriesetje met jullie te delen.

img_0038Ondanks dat ik dit als een soort kerstinspiratie posts wil schrijven, wordt het misschien toch ook een persoonlijk artikel. Wat betekent lingerie voor mij en waarom vind ik een mooi lingeriesetje zo leuk om te krijgen of te kunnen kopen. Toen ik begon met lingerie (ofja, simpele bh’tjes met een slipje van de Hema) vond ik het helemaal geweldig! Ik vond het zo speciaal dat ik voor Sinterklaas mijn eerste bh’tje kreeg met een heel lang gedicht wat mij toen heel erg raakte. Ik kan mezelf niet meer echt herinneren hoe dit precies kwam, maar ik vond het zo gaaf! Ik voelde me vrouw op dat moment. Nu, op dit moment ben ik 18, vind ik lingerie nog steeds heel erg mooi! Ik kan er intens van genieten als ik een nieuw setje voor mezelf koop en dat ik het dan ook met heel veel liefde kan dragen en mezelf weer intens vrouw kan voelen met een nieuw setje om mijn lichaam en het vaak ook voor speciale momenten wil  bewaren zoals Kerstmis.

img_0035Het lingeriesetje wat ik dit jaar voor kerst heb bewaard, is dit setje van Wacoal.  Ik kende het merk totaal niet totdat ik het tegen kwam op internet en smoorverliefd werd. Het is een zwart lingeriesetje met prachtige details op zowel de bh als de slip. Hele mooie fijne afwerking met kant. De BH bestaat uit een push-up gedeelte waar ik normaal gesproken niet zo’n fan van ben, maar wat de uitstraling van deze bh wel bevorderd als je hem draagt. De bottom bestaat uit een tanga sluit door de zijdezachte stof mooi aan om je billen en door de afwerkingen aan de zijkant heeft het ook nog een prachtige uitstraling.

img_0037Dit vind ik zelf een prachtig setje voor de komende feestdagen en ga ik dan ook zeker met veel liefde dragen en mezelf helemaal gelukkig in voelen. Ik ben erg benieuwd of jullie dit soort dingen ook hebben als je een nieuw lingeriesetje aanschaft dat je het het liefst direct aan wilt doen, maar daarnaast ook wilt bewaren voor een speciaal moment. Laat het me weten in de comments!

Ben jij ook zo’n lingerie liefhebber?

 

5 Comments

 • Reply
  Silkeblogs
  december 24, 2016 at 09:02

  Wauw, supermooi!

 • Reply
  Lorena
  december 25, 2016 at 00:01

  Heel mooi setje!

 • Reply
  Iris
  december 25, 2016 at 00:02

  Wat een prachtige fotos! Lingerie kopen is voor mij ook altijd een feest geweest

 • Reply
  Marloes
  december 28, 2016 at 21:13

  Prachtige lingerie!

 • Reply
  F
  februari 28, 2017 at 20:52

  oh ja ik kan daar ook intens gelukkig van worden en vaak koop ik iets en bewaar ik het voor een speciaal moment voor mijn vriend 😉 kerst of een verjaardag en natuurlijk valentijnsdag 😉 . Als ik het dan eindelijk mag dragen dan is dat het wachten ook echt waard.

 • Leave a Reply