10 x wat te doen in de kerstvakantie

De kerstvakantie komt er weer aan en dat betekent dat we weer onze plannen kunnen gaan maken. Het voelt voor mij nog heel ver weg, maar voor je het weet is ie hier en dan heb je twee weken om lekker je plannen uit te gaan voeren. Vandaag alvast inspiratie van 10 dingen je die kunt doen in de kerstvakantie.

 1. Film marathon met vriendinnen
  Oude filmklassiekers zoals High School Musical of alle prinsessen sprookjes, hoe leuk is het om die dan nog eens met vriendinnen terug te kijken. Samen een middag met een bak popcorn, chips, snoep en heel veel chocolade oude filmklassiekers tot huilen en lachen toe terug kijken.
 2. Redvelvet cake maken
  Wie mij goed kent, weet dat ik ontzettend hou van redvelvet cake en daarnaast ook het maken daarvan. Je kunt zoveel variëren met de opmaak ervan en je kunt daar lekker een hele middag mee bezig zijn en Ahh I love it! Zeker de moeite waard om een keer te proberen! En weet je wat nog veel leuker is om ook eens te proberen, de red velvet chocolademelk die de meiden van Endless Weekend laatst deelde op hun blog.

  img_0171

 3. Centro in Duitsland bezoeken
  Centro in Duitsland is mijn favoriete winkelcentrum en ik blijf het keer op keer bezoeken en keer op keer kijk in mijn ogen uit, kom ik met minimaal een geweldige aankoop thuis die ik met heel veel liefde draag of gebruik. Mocht je hier nog meer over willen lezen, laat het me dan weten!
 4. Eigen armbandjes maken
  Het vrouwenfront thuis is weer een beetje verslaafd aan een nieuwe hobby, namelijk het rijgen van armbandjes. Het super leuk, want je bent bezig met het maken van een eigen product wat je uiteindelijk kunt gaan dragen en daarnaast kun je het ook precies aanpassen op je outfit en het is leuk om te doen!
 5. Grote schoonmaak
  Het moet toch ook een keer gebeuren, de grote schoonmaak. Ik doe dit meestal in een vakantie en dan plan ik een hele dag vrij om aan de slag te gaan en ruim ik eens alles op. Ik ruim alles op, zoek dingen uit, doe een hoop spullen weg en ik poets alles zodat het er weer spik en span uit!

  img_4310
  img_4345

 6. Make-uppen met vriendinnen
  Wat is er leuker (je moet hier dan wel echt een make-upliefhebber voor zijn) dan de hele dag te rommelen met jouw make-upjes samen met je vriendinnen. De hele dag producten uit te zoeken, samen de winkels in te gaan en te swatchen op je handen en eventueel bij elkaar de make-up te doen. Genoeg dingen die je samen kunt uitproberen en eventueel elkaar mee kunt helpen. Het is leuk en misschien leer je er ook nog dingen van!
 7. Winterfoto’s maken met je hond
  Zeker als we een mooie winter hebben met sneeuw en dan zeker de eerste dag met verse, nieuwe sneeuw, is het heerlijk om met je hond de sneeuw in te gaan en foto’s te maken! Hoe leuk zijn die winterse foto’s met een mooie zwarte, bruine of sneeuwwitte hond tussen de sneeuw die er ligt!
 8. Een kerstmarkt bezoeken
  Naast het bezoeken van leuke steden, Centro in Oberhousen, is het daarnaast ook leuk om kerstmarkten te bezoeken. Het is dan kerst direct in het begin van de vakantie valt, maar anders kun je genoeg kerstmarkten bezoeken en daar lekker rondsnuffelen, eten en inspiratie opdoen.
 9. Schaatsen
  Schaatsen vind ik zelf erg leuk om te doen, ik doe het bijna nooit en ook omdat we niet echt weer hebben om te schaatsen, maar het geeft wel echt een winters gevoel aan je vakantie. Bezoek eventueel een indoor schaats en ski plek waar je jezelf de hele dag kan vermaken! Ook een leuk idee voor een eerste date!
 10. Winterwandeling maken
  In de winter is het heerlijk om te wandelen. Je bent lekker in beweging en hebt het dus niet koud, de natuur is prachtig en het is ook nog eens goed voor je lichaam!

Zelf ga ik nu ook beginnen met mijn plannen voor de kerstvakantie en daar zullen sowieso een aantal dingen bij zitten die ik hierboven heb benoemd!

Wat ga jij doen in de kerstvakantie?

6 Comments

 • Reply
  Marloes
  december 23, 2016 at 08:29

  Leuke dingen!

 • Reply
  Lois
  december 23, 2016 at 12:21

  Ik ben afgelopen zondag naar CentrO geweest! Zo leuk met al die kerstdecoratie. Het is enorm groot en super druk, maar wel heel gezellig. Ik hoorde alleen vanochtend dat er twee mannen zijn opgepakt die aan aanslag wilde plegen in CentrO..!

 • Reply
  Suzanne | Beauty & Sparkle
  december 23, 2016 at 15:01

  Wat een leuk lijstje! Fijne vakantie X

 • Reply
  Lotte Brouwer
  december 23, 2016 at 23:45

  Great ideas! I’m definitely doing the movie marathon this Christmas, and will take some Winter photos with my puppy! It’s definitely my favourite time of year <3 xx Lotte (http://yespleaseblog.co/)

 • Reply
  Lorena
  december 24, 2016 at 09:09

  Leuk lijstje

 • Reply
  Iris
  december 25, 2016 at 00:01

  Wat een leuke dingen op een rijtje! Geniet maar lekker van je vakantie

 • Leave a Reply