LUZ earcandy

Hi girls! Wie mij misschien al langer kent of volgt via mijn blog, weet dat ik vrijwel altijd dezelfde oorbellen in heb. Sonde eigenlijk, want ik heb genoeg oorbellen in huis en die moet ik eigenlijk ook meer gaan dragen. Daarom besloot ik een nieuw paar oorbellen aan te schaffen (ook niet echt logisch als je er al genoeg hebt) als motivatie om deze meer te gaan dragen en meer af te wisselen. Vandaag laat ik jullie mijn LUZ Earcandy zien.
img_4435De oorbellen die ik heb aangeschaft zijn van LUZ. Het is een tijdloze oorbel in het zilverkleurig die je over de gehele breedte van je oor hoort te dragen, waardoor het een special effect geeft aan je oor. De oorbellen zijn zowel in zilver als in goud verkrijgbaar, maar zoals jullie wellicht weten ben ik een groot liefhebber van zilver en daarom heb ik uiteraard ook gekozen voor een mooie zilverkleurige oorbel.

img_4435

img_4425Ik vind de oorbellen echt prachtig, al moest ik in het begin wel wennen bij het dragen van dit sieraad in mijn oor. Het zit namelijk totaal anders dan de oorbellen die ik ben gewend en ook met het dragen van losse haren is het even goed opletten als je je haren door borstelt of vaak met je handen door je haren gaat dat je er niet achter blijft haken.

Nu ik eenmaal gewend ben aan de oorbellen, vind ik ze echt prachtig en ook steeds fijner en leuker om te dragen. Het zijn hele chique oorbellen die je outfit, maar ook jouw haarstijl een finishing touch geven. Je krijgt in een klap een ander uiterlijk met deze oorbellen en dat vind ik zelf zo leuk aan sieraden!

De oorbellen van LUZ zijn verkrijgbaar voor €19,95 bij Sacha.nl, jep de winkel voor de pumps, laarzen en sneakers!

Wat vind jij van zulke oorbellen?

 

6 Comments

 • Reply
  Silkeblogs
  december 20, 2016 at 13:24

  Heel mooi!

 • Reply
  Lorena
  december 20, 2016 at 13:34

  Prachtig

 • Reply
  Marloes
  december 21, 2016 at 13:57

  Hele leuke oorbellen meid

 • Reply
  Lotje
  december 21, 2016 at 23:16

  Wauw wat een prachtige oorbellen! <3

 • Reply
  Demi
  december 21, 2016 at 23:35

  Onwijs mooi die oorbellen. Prachtige fotos ook

 • Reply
  Eva
  januari 2, 2017 at 22:14

  Hele mooie oorbellen!

 • Leave a Reply