No7 Match Made Stay Perfect Lipsticks

Afgelopen week is de review van de No7 Match Made Moisture Drench lipsticks en ik was echt super enthousiast! De kleuren spraken mijn enorm aan en het was ook nog een schot in de roos rondom de verzorgende kant van de lipsticks. Dat maakte mij natuurlijk ook benieuwd naar de No7 Match Made Stay Perfect Lipsticks die ik vandaag voor jullie met hopelijk net zo’n enthousiaste conclusie ga reviewen.

img_4227De review van de andere lipsticks van No7 vind je hier en daar lees je ook direct mijn eerste kennismaking met het merk. Mijn eerste kennismaking was ook gelijk positief. Het waren namelijk hele fijne lipsticks, maar wel totaal anders dan deze lipsticks. Waar ik daar voor nude kleuren ben gegaan, trokken hier de fellere kleuren mij meer aan en dat kan ook heel anders uitpakken qua structuur.

Ook hier laat het uiterlijk van de lipstick zijn eerste indrukken achter. Het zijn hele mooie lipsticks met een felle kleur in een mooie, zilverkleurige huls. Dit keer is mijn oog gevallen op Loganberry en Brick Red. Een felle roze en rode kleur die het tijdens de feestdagen, maar ook dadelijk richting de lente en zomer (oeh mooi vooruitzicht) het goed zullen doen.

img_4238De eerste indruk van de lipsticks is meteen dat het een matte lipstick is. Je ziet het al direct in de huls en daar ben ik blij om! Ik vind matte lipsticks namelijk prachtig!

img_4254Loganberry

img_4255Brick Red

Beide kleuren doen mijn hart een sprongetje laten maken en ik denk echt wauw! Het zijn zulke mooie intense kleuren in de huls en ik hoop dat het op de lippen ook zo is. De roze kleur kan zo in mijn collectie roze lipsticks, waar ik een overdosis aan heb en ik echt geweldig vind om te dragen. De roze maakt mij ook nieuwsgierig, alleen al om het feit dat het een matte lipstick belooft te zijn.

Dit beloven de lipsticks uit de Match Made Stay Perfect Lipsticks: Geeft een mooie diepe dekking die tot maar liefst 6 uur blijft zitten. Voelt comfortabel aan en is makkelijk aan te brengen. Door de ingrediënten vitamine B en glycerine zullen je lippen niet droog aanvoelen. De lipstick is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

Phenyl trimethicone, C10-30 cholesterol/lanosterol esters, Mica, Hydrogenated polyisobutene, Hydrogenated microcrystalline wax, Octyldodecanol, Polyethylene, Squalane, Ricinus communis (Castor) seed oil, Ethylhexyl methoxycinnamate, C18-36 acid glycol ester, Caprylic/capric triglyceride, Polybutene, VP/hexadecene copolymer, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Tocopheryl acetate, Rosa moschata seed oil, Glycerin, Stearalkonium hectorite, Panthenol, Propylene carbonate, Sodium hyaluronate, Ceramide 3, BHT, Aqua, Ascorbyl palmitate, [+/- (Many contain) CI 77891 (Titanium dioxide), CI 15850 (Red 6) , CI 51850 (Red 7) , CI 77499 (Iron oxides), CI77492 (Iron oxides), CI 77491 (Iron oxides), CI 19140 (Yellow 5 Lake).

img_4258En dan nu tijd voor de swatches, het leukste van een review als je het mij vraagt. Links zie je Loganberry en rechts zie je Brick Red. De lipsticks voelen fijn aan op de lippen en zelfs een beetje verzorgend. Zelfs met wat drinken en eten blijft de lipstick verbazingwekkend lang zitten, heerlijk! De zes uur haalt hij misschien niet, maar het zal niet veel tijd verschillen.

De lipsticks zijn verkrijgbaar via de Nederlandse site van Boots voor €12,95 en ze hebben ook regelmatig leuke aanbieding die de prijs nog leuker maken!

Ben jij bekend met de No7 Match Made Stay Perfect Lipsticks?

7 Comments

 • Reply
  Thebeautyblognl
  december 16, 2016 at 08:24

  Ze zien er mooi uit zeg! Ik zou zelf wel meer voor een nude tint gaan! Xoxo

 • Reply
  Susan
  december 16, 2016 at 08:55

  Hele mooie kleuren!

 • Reply
  Demi
  december 16, 2016 at 19:31

  Wederom mooie lipsticks

 • Reply
  Lorena
  december 16, 2016 at 19:32

  Ik vond de andere nudes toch mooier, maar de kwaliteit straalt er wel vanaf

 • Reply
  Femke
  december 17, 2016 at 10:38

  Echt hele mooie lipsticks! Vind de verpakking ook prachtig.

 • Reply
  Jolanda
  december 19, 2016 at 21:24

  Supermooie kleurtjes!

 • Reply
  Elly
  december 27, 2016 at 23:08

  Mooie lipstick ik heb ze beide in huis , wil nooit niks anders meer dan No7 ..

 • Leave a Reply