Leuk EOS kerstcadeau & Giveaway

Kerstmis is hét ultieme moment om jezelf en je naasten goed te verwennen. Dit kun je op een heleboel manieren doen en daar wil EOS een handje bij mee helpen! Speciaal voor deze gezellige periode aan het eind van het jaar lanceert EOS vijf bijzondere, limited edition geschenksets voor jou. Meer over deze producten én een leuke giveaway met een van deze vijf geschenksets van EOS lees je verder in de blogposts.

img_4477EOS komt met verschillende leuke geschenksets waarin verschillende producten te vinden zijn. Zo komen ze EOS Holiday Lip Trio, Holiday Edition EOS Vanilla Bean en Happiness From Head To Toe geschenkset. Zelf heb ik voor jullie het leuke Happiness Form Head To Toe geschenkset in de heerlijke komkommergeur (en smaak voor de lippen).

img_4482Het geschenkpakket bestaat uit een Visibly Soft Lipbalm, een handlotion en een body lotion in de geur en smaak uit het thema van jouw geschenkpakket. De producten zijn alle drie een feestje om te gebruiken, maar daarnaast ook om naar te kijken.

De Visibly Soft Lipbalm is een compleet nieuwe lippenbalsem die niet alleen de lippen voedt, maar ze ook gehydrateerd eruit laten zien en dat is wat we willen voor onze lippen.

Daarnaast zijn ook de handcrème en de bodylotion een feest voor je lichaam en zelfs geest door de heerlijke geur van komkommer die jou tot rust laat komen na de stressvolle periode rondom de feestdagen.

GESLOTEN. Wil jij nou iemand in jouw omgeving of jezelf blij maken met zo’n leuk pakket, laat hierboven in de comments van deze Instagrampost een reactie achter met daarin twee vriendinnen waarom jij het jezelf en hen zo’n pakket gunt! Je kunt tot en met 21 december 2016 meedoen aan de winactie!

Ben jij bekend met de producten van EOS?

 

6 Comments

 • Reply
  Demi
  december 15, 2016 at 13:13

  Heel leuk!!! Ik ga meedoen

 • Reply
  Hilde
  december 15, 2016 at 13:15

  Heel erg leuk meid! Wat doe je het toch goed met je blog

 • Reply
  Wietse
  december 15, 2016 at 18:54

  Heel mooi pakket! Dat wil ik wel winnen, altijd leuk om zoiets te kunnen krijgen!

 • Reply
  Petra
  december 15, 2016 at 18:55

  Ik heb zelf ook zo’n pakket gekocht voor mezelf en een voor mijn dochter. Ik ben zo benieuwd wat ze ervan gaat vinden. Zij krijgt van mij de paarse variant en ik heb zelf ook de komkommer variant. Het ruikt echt goddelijk! Ik moet echt mijn best doen om er nog van af te blijven tot kerst!

 • Reply
  Merel
  december 15, 2016 at 19:15

  Love dit pakket, echt leuk!

 • Reply
  Tamara TS
  december 16, 2016 at 02:59

  Wat leuk, natuurlijk meteen meegedaan! Sinds ik het paarse EOS eitje in de Douglas kalender vond ben ik er compleet verslaafd aan, zo fijn!

 • Leave a Reply