No7 Match Made Moisture Drench Lipsticks

De afgelopen tijd ben ik mijn make-up anders gaan gebruiken, anders in de zin van ik heb een andere dagelijkse routine en ik ga ook steeds vaker zonder make-up (of enkel met wat mascara) de deur uit. Helemaal prima natuurlijk, al mis ik de laatste tijd wel. Het is er een soort van ingeslopen. Echter begin ik nu weer lekker met mijn make-up aan de slag te gaan en zo ook vooral lipsticks uit mijn stash, maar ook voor mij nieuwe lipsticks te ontdekken. Vandaag een review van twee ontdekkingen, namelijk No7 Match Made Moisture Drench Lipsticks!

img_4300Het merk No7 is een merk dat voor mij nog niet helemaal bekend was. Ik had er wel zo eens vluchtig over gehoord, maar nooit echt kennis meegemaakt. Dit is voor mij dan ook de eerste keer dat ik er kennis mee ga maken en dat maakt het toch wel een beetje spannend. Het kan nu een goede eerste indruk maken of direct volledig verknallen.

De eerste indruk over de lipsticks is goed en dan heb ik het over het uiterlijk. Het is een mooi uiterlijk voor een lipstick en dat maakt het voor mij al aantrekkelijk om te kopen en het te willen testen. Dit keer is mijn oog gevallen op Caramel Silk en Deep Plump Beide mooie nude tinten die jouw lippen een mooie teint moeten geven.

img_4304Het zijn twee koele nude tinten, die zul je dadelijk ook op de swatches te zien krijgen, maar zo in de huls lijken het beide warme tinten. Dit komt niet doordat de foto niet juist van kleur is, maar je wordt een beetje bedrogen door de kleur in de huls en die uiteindelijk op je lippen komt. Dit is totaal niet hetzelfde!

img_4319Zeker de kleur die zo dadelijk op mijn lippen verschijnt, is prachtig! Ik was een beetje huiverig voor de kleuren uit de huls, omdat dit niet typische kleuren zijn die geschikt zijn voor mij. Buiten het feit dat ik een beetje onzeker werd door de kleur was ik des te meer nieuwsgierig vanwege de structuur en de beloftes rondom de lipsticks.

Het belooft namelijk een glanzende en hydraterende lipstick te zijn met een medium dekking en een zijdezachte finish. De lipstick is hydraterend en zorgt ervoor dat je lippen tot 12 uur lang zijdezacht aanvoelen. De lipstick bevat namelijk shea butter, rozebottelolie, vitamine B en E en hyaluronzuur. Zelf heb ik twee lipsticks uit de Moisture Drench lipstick collectie, maar er zijn maar liefst 26 kleuren verkrijgbaar.

Isododecane, Ricinus communis (Castor) seed oil, Polyethylene, Hydrogenated polyisobutene, Ethylhexyl palmitate, Cera microcristallina (Microcrystalline wax), Talc, Silica, VP/eicosene copolymer, C10-30 Cholesterol/lanosterol esters, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Synthetic wax, Panthenol, Barium sulfate, BHT, Tocopherol [+/- (May contain) CI 77891 (Titanium dioxide), CI 15850 (Red 6), CI 77499 (Iron oxides), CI 15850 (Red 7 lake)

img_4345En dan nu tijd voor de swatches. Iets waar ik altijd naar uitkijk bij het lezen van de review en dan het commentaar wat erbij wordt gegeven. Links zie je Caramel Silk en rechts zie je Deep Plump Beide lipsticks voelen heel romig aan. Met een veeg heb je de swatch perfect op je arm en dat geldt hetzelfde voor het aanbrengen op de lippen. De kleur blijft na een hapje en een drankje goed op je lippen zitten, maar geeft wel een klein beetje af. Een complete maaltijd overleefd de kleur helaas niet en dan is het noodzakelijk om hem even bij te werken. Ondanks dat de kleur van je lippen verdwenen is, je blijft zijdezachte lippen houden!

Om eventueel de lipstick minder te laten afgeven, hap ik altijd in een tissue en verdeel ik met mijn poederkwast een transparante poeder over de tissue en dan heb je zowel matte lippen en blijft het muurvast op je lippen zitten.

De lipsticks zijn verkrijgbaar via de Nederlandse site van Boots voor €12,95 en ze hebben ook regelmatig leuke aanbieding die de prijs nog leuker maken!

Ben jij bekend met de No7 Match Made Moisture Drench Lipsticks?

10 Comments

 • Reply
  Marloes
  december 14, 2016 at 13:51

  Heel mooi

 • Reply
  Lorena
  december 14, 2016 at 18:29

  Hele mooie lipsticks. Vind de kleurtjes heel mooi voor dit seizoen

 • Reply
  Carine
  december 14, 2016 at 22:35

  Wat een mooie lipsticks! Ik ken het merk ook totaal niet!

 • Reply
  Demi
  december 14, 2016 at 23:06

  Oehh pretty!

 • Reply
  Romy
  december 15, 2016 at 13:16

  Wat een mooie lipsticks! Ze romige structuur lijkt me echt onwijs fijn! X

 • Reply
  Loïs
  december 15, 2016 at 17:39

  Prachtige kleuren. Vooral die donkere zou ik nu zeker dragen.

 • Reply
  Wietse
  december 15, 2016 at 18:54

  Prachtige lipsticks!

 • Reply
  Petra
  december 15, 2016 at 18:56

  Wat een prachtige kleuren! Staan je vast super meid!

 • Reply
  Merel
  december 15, 2016 at 19:15

  Waauuww! Mooie lipsticks

 • Reply
  No7 Match Made Stay Perfect Lipsticks - Suzanne Elisa
  december 16, 2016 at 06:06

  […] review van de andere lipsticks van No7 vind je hier en daar lees je ook direct mijn eerste kennismaking met het merk. Mijn eerste kennismaking was ook […]

 • Leave a Reply