3 leuke outfits voor de feestdagen

In mijn hoofd lijkt kerst nog zo ver weg, maar stiekem komt het al steeds dichterbij en moet ik ook al gaan nadenken over mijn outfit voor de feestdagen en dat vind ik stiekem best lastig. Ik heb vorig jaar een nieuw jurkje gekocht speciaal voor de feestdagen, maar voorheen deed ik dat nooit al vind ik het wel super leuk om weer een nieuwe outfit te dragen met de feestdagen. Het geeft je toch een beetje een goede reden om iets nieuws (en misschien wel duurs) te kopen.

Cozy Christmas

kerst1De kerst is feestelijk, maar ik krijg ook meteen een cozy gevoel van de kerstlichtjes, de kaarsjes die aan zijn, warme chocolademelk met marsmellows en daar past deze outfit helemaal bij. De outfit is trendy door de overknee laarzen en comfortabel door de gebreide jurk. De overknee laarzen zien er onwijs leuk uit onder een jurkje en het is volgens mij ook nog lekker warm!

Bonprix gebreide jurk – Loavies overknee laarzen – Kiomi horloge – My Jewellery oorringetjes

Glitterly!

kerst2 De tweede outfit is een stoerdere outfit, maar daarnaast ook erg sexy voor de feestdagen met mooie metallic look. Dit is een look die ik zelf ook aan zou kunnen doen en me helemaal in thuis zou voelen. Daarnaast is dit ook een outfit die je doordeweeks nog zou kunnen dragen en door de wollen jas ben je ook klaar om direct naar buiten te gaan voor een winterwandeling.

OTTO Melrose T-Shirt – OTTO Only Wollen Jas – OTTO Only Black Jeans – Manfield hoge veterschoenen

Chic & Trendy

kerst3De laatste outfit vind ik echt fantastisch! Ik vind dit soort broeken echt geweldig, maar helaas zijn de broeken niet zo geschikt voor mijn figuur en helaas kan ik er dus alleen maar van dromen! De blouse daarentegen, hij staat nu echt op mijn verlanglijstje. Door deze look speel je in op de trends, heb je een chic en vrouwelijke uitstraling en ben je helemaal klaar voor de feestdagen.

Sissy-Boy Blouse – Come Get Fashion Pantalon – Zalando Missguided sandalen – Sieraden.com Karma Choker – Brandfield Rosefield Horloge

Drie outfits die volgens mij ervoor zorgen dat jij geslaagd de feestdagen in gaat en jezelf helemaal happy te voelen en te stralen!

Wat doe jij met de feestdagen?

8 Comments

 • Reply
  Romy
  december 12, 2016 at 08:58

  Oeh, ik vind alle outfits echt super tof! Je hebt er weer prachtige looks van gemaakt X

 • Reply
  Silkeblogs
  december 12, 2016 at 13:37

  Heel leuke outfits!

 • Reply
  Lorena
  december 12, 2016 at 21:06

  Hele toffe outfits gemaakt meid

 • Reply
  Marloes
  december 12, 2016 at 21:57

  Oh die blouse van sissy boy is prachtig! Zeker die outfit vind ik heel mooi

 • Reply
  José
  december 12, 2016 at 22:43

  Leuke outfits! Ik ga dit jaar gewoon voor een simpele little black dress 🙂

 • Reply
  Marsha
  december 12, 2016 at 22:56

  Hele leuke outfits heb je gemaakt!

 • Reply
  Mar
  december 13, 2016 at 10:35

  Super leuke outfits die gewoon makkelijk te dragen zijn!

 • Reply
  Maud
  december 13, 2016 at 15:27

  Super mooie outfits, vind vooral die overknee boots zo stoer! Ga zeker jouw outfit proberen na te doen!

  Liefs, X

 • Leave a Reply