New | Haarverzorging van Etos

Etos komt met een hele leuke, interessante haarverzorgingslijn. De haarverzorgingslijn is vernieuwd en er zijn compleet nieuwe producten voor Etos huismerk en ik als Etosfriend test dit dus met alle liefde voor mezelf en voor jullie. De producten die ik ga testen, zijn producten die ik het meeste gebruik voor mijn eigen haar en die wellicht ook bruikbaar zijn voor jouw haar!

img_4265Mijn haar is vrij makkelijk. Ik heb van mezelf stijl haar, terwijl ik liever krullen zou hebben gehad. Haar struggles dus zoals je je ze altijd zult blijven houden. Mijn haar krul ik daarom ook regelmatig en dan maak ik gebruik van een krultang, een krulset of eventueel de no heat manier met sokken. Ik kan mijn haar gemakkelijk in model brengen en gebruik weinig styling of verzorgingsproducten. Echter merk ik wel dat ik iets meer verzorgingsproducten kan gebruiken.

Leuke haarweetjes van Etos

 • Dagelijks besteden we gemiddeld minder dan 15 minuten aan ons haar.
 • Je hebt ongeveer 120.000 tot 150.000 haren op je hoofd, maar per dag verlies je gemiddeld 50 tot 100 haren.
 • Voor het beste resultaat hou je hair spray ongeveer 30 cm van je hoofd af en spuit je in een constante stroom heen en weer.
 • Haarstylingproducten blijven heel lang goed. Alleen extreme hitte of kou heeft invloed.
 • 36% van alle tienerjongens gebruikt haarspray of styling gel.

Bron: Etos

img_4288Hair Oil

De haarolie van Etos zorgt voor verzorging van beschadighuid, gaat het pluizen tegen en zorgt dat het haar handelbaar is en daarnaast maakt het het haar niet vet. Ik vind haarolie altijd heel erg fijn, het ruikt vaak lekker (ook deze haarolie van Etos ruikt heerlijk!) en zorgt ervoor dat je haar mooi glanst en zacht aanvoelt, maar het is vaak wel een nadeel dat het je haar heel slap en vettig maakt. Dat is bij deze haarolie niet. Ik verdeel de haarolie over de punten van mijn haar, zowel met droog als vochtig haar en laat het vervolgens lekker in mijn haar trekken voor de intense verzorging van de punten van mijn haar. Het zorgt voor zachte lokken en maakt het niet vet, wel vermijd ik de haaraanzet.

Etos Hair Oil bevat 125ml en kost €3,99

img_4286Sea Salt Spray

Een Sea Salt Spray vind ik altijd heerlijke producten. Het zorgt namelijk voor een fijne structuur van je haar waarbij het een beetje beachy zit. De Sea Salt Spray belooft je haar textuur en volume te geven met een lichte slag (dé beachy waves). Ook dit product kun je zowel op droog als vochtig haar gebruiken. Zeker in combinatie met het gebruiken van een föhn zorgt het product ervoor dat je lekker veel volume krijgt in je haar. Het product ruikt net als de haarolie heerlijk fris, zorgt het niet voor een vettige look, maar je haar voelt ook niet stug.

Etos Sea Salt Spray is te koop voor €4,99 en bevat 50ml.

img_4290Hair Serum

Een serum vind ik erg fijn, zeker omdat ik mijn haar blondeer heeft mijn haar wel wat te lijden en zorgt het ervoor dat het wat droger wordt. Een serum zorgt voor intensieve verzorging van het haar zonder het vet te maken. Ik merk zelf dat ook dit product mijn haar niet vet maakt. Het trekt snel in mijn haar, maar ook in mijn handen als er restanten overblijven. Mijn haar is een stuk minder pluizig en voelt fijn aan. Ikzelf gebruik het op vochtig haar voordat ik mijn haar föhn zodat ook mijn haar kan beschermen tegen de hitte. En wat is het toch een zuinig product! Ik hoef maar een pompje te gebruiken over mijn gehele haar, maar vermijd wel de aanzet van mijn haar en ook hierbij komt weer een heerlijke geur vrij!

Etos Hair Serum bevat 30ml en kost €3,99.

Hele fijne nieuwe producten voor mijn haren van Etos. Twee fijne verzorgende producten en daarnaast ook een fijne texture spray om je haar een mooie beachy structuur te geven.

Ben jij al bekend met de haarverzorgingsproducten van Etos?

6 Comments

 • Reply
  Carine
  december 9, 2016 at 10:17

  Klinkt als fijne producten

 • Reply
  Romy
  december 9, 2016 at 12:45

  Zelf heb ik de Haarolie van Etos en het is binnen een week tijd echt een hele grote favoriet geworden! Ik ben heel erg benieuwd naar de rest van de producten. X

 • Reply
  Lorena
  december 9, 2016 at 14:19

  Die producten lijken me heel fijn

 • Reply
  Silkeblogs
  december 9, 2016 at 16:05

  Mooie foto’s, en de producten lijken me heel fijn =D

 • Reply
  José
  december 9, 2016 at 17:28

  Ohh klinkt goed, ik ga die sea salt spray proberen een keer!

 • Reply
  ArielleDannique
  december 11, 2016 at 18:30

  Fijne producten zijn het he, en oh oh oh wat ruiken ze toch lekker!! De sea salt spray is echt mijn favorietje op dit moment!

  Liefs!! ArielleDannique

 • Leave a Reply