Een speciaal sieraad voor kerst

Het is ontzettend leuk om met de feestdagen een kleinigheidje te krijgen van je ouders of partner en ikzelf koester dit soort dingen ook ontzettend. Mijn sieraden hebben ook negen van de tien keer een speciale betekenis of heb ik van een dierbaar iemand gekregen en dat maakt deze sieraden voor mij ook speciaal en des te leuker om te krijgen of aan iemand cadeau te geven. Vandaag deel ik dit speciale sieraad van LUZ Accessoires.

img_4421Letters zijn ontzettend belangrijk in ons leven. Door middel van letters kunnen we woorden maken en door middel van het plakken van woorden creëer je een zin en kun je hele gesprekken voeren met elkaar. Daarnaast is een combinatie van letters ook een naam voor jou, mij of een dierbaar iemand en dat is ook de inspiratie geweest voor dit kettinkje.

img_4420Zelf ben ik gegaan voor aan mijn kettinkje de letter B en een hartje, omdat er iemand is waar ik zielsveel van hou met de voorletter B en daarom een speciaal plekje in mijn hart heeft. Mocht je nou geen vriend hebben, de letter van je eigen naam is ook hartstikke leuk om te krijgen van je ouders bijvoorbeeld. Zo heb ik ook een kettinkje met de letter S daaraan en een bar met de letter S erin gegraveerd.

img_4419De een heeft misschien een tik met pumps, tassen en ikzelf heb het met sieraden, maar draag voornamelijk de sieraden die een speciale betekenis voor me hebben, net als dit sieraad. Het is leuk om een dierbaar iemand met een kettinkje met jouw of de voorletter van diegene te geven met bijvoorbeeld een hartje. Op deze manier ben je altijd verbonden met diegene en word je door dit kettinkje herinnert aan jullie mooie band.

img_4422De sieraden van LUZ zijn verkrijgbaar via Sacha.nl in verschillende varianten. Je vindt dit soort kettinkjes met hangertjes zowel in zilver als goud en daarnaast ook leuke andere sieraden. Met de kortingscode Suzanne-Elisa.nl ontvang jij 20% korting op de LUZ collectie!

Vind jij het ook leuk om zo’n sieraad te krijgen met Sinterklaas?

7 Comments

 • Reply
  Lieke
  december 7, 2016 at 12:29

  Heel erg leuk!!

 • Reply
  Marloes
  december 7, 2016 at 18:34

  Heel mooi!

 • Reply
  Lotte
  december 7, 2016 at 20:01

  Wat een mooi kettinkje en wat lief dat je de letter van je vriend er aan hebt!

 • Reply
  Lorena
  december 7, 2016 at 21:30

  Wat leuk dat kettinkje! Wil ik ook wel van mijn vriend

 • Reply
  Carine
  december 7, 2016 at 22:41

  Wat mooi! Snap dat je dr blij mee bent

 • Reply
  Wietse
  december 8, 2016 at 09:36

  Echt prachtig! Ik zou maar blij zijn met zo’n vriend!

 • Reply
  Romy
  december 8, 2016 at 14:49

  Wat een onwijs lief kettinkje! Super mooi Suus!

 • Leave a Reply