Onwijs schattige lipbalms

Een lipbalm is een product dat ik ontzettend veel gebruik. Bijna elke avond en ochtend smeer ik mijn lippen in en daarnaast kan ik in de wintermaanden ook tussendoor nog regelmatig mijn lipbalm erbij pakken voor zachte lippen. Laatst kwam ik deze geweldig schattige lipbalms tegen en ik moest ze gewoon hebben!

img_4219Kijk dan hoe lief deze twee lipbalms zijn. Ze zijn van Bronx Colors en het is een Zwitsers merk. Het is een beetje een dupe van de EOS lipbalms als ik ze zo bekijk, maar toch zijn ze nog een tikkeltje anders. De lipbalms zitten verpakt in een plastic bolletje en de lipbalm zelf heeft een puntige vorm.

 

img_4220De lipbalms heb je in allerlei verschillende smaken en kleuren. Zelf ik gekozen voor twee verschillende kleuren, aan de linkerkant de groene mysterieuze kleur in de smaak appel en de felle roze kleur in de smaak aardbei. Ik was heel erg benieuwd hoe de groene kleur ging uitpakken op de lippen en daarnaast of je ook een mooie roze glans krijgt van de aardbeien lipbalm.

img_4226En hier zie je het op de hand. De groene lipbalm geeft iets van een groene gloed af, op de huid valt het op, maar op de lippen zie je het vrijwel niet. Daarnaast geeft ook de roze lipbalm kleur af, deze is wel zichtbaar op de lippen. En wat is het een heerlijke zachte structuur. Ze glijden echt over je lippen, maken je lippen zacht en het ziet er ook onwijs leuk uit!

De Bronx Colors Lip Balms zijn tijdelijk verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Wat vind jij van zo’n lipbalm?

7 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  december 6, 2016 at 08:40

  Ze zien er super cute uit! x

 • Reply
  Teddy
  december 6, 2016 at 13:06

  Wat zien ze er leuk uit!

 • Reply
  Romy
  december 6, 2016 at 15:09

  Zelf heb ik de roze en de witte variant! Super fijn!

 • Reply
  Rilana
  december 6, 2016 at 17:59

  Ze zien er heel leuk uit, ik ben vaak toch meer van de labello lipbalmpjes maar deze zien er wel heel leuk uit!

 • Reply
  Lotte
  december 7, 2016 at 20:01

  Wat schattig!

 • Reply
  Lorena
  december 7, 2016 at 21:31

  Ik heb ze zelf ook! Zo fijn

 • Reply
  Carine
  december 7, 2016 at 22:41

  Heel leuk! Ik zou ze wel willen, ook leuk om zoiets cadeau te doen

 • Leave a Reply