Etos Najaars Nagellakjes

Tijdens de feestdagen en überhaupt altijd is het prachtig om je nagels te lakken in de kleuren van het seizoen. Zo komt Etos met mooie najaarslakjes in de echte najaarskleuren. Zeker nu we al midden in het najaar zitten, zijn deze kleuren weer helemaal hot om te dragen en vandaag laat ik de nieuwe lakjes van Etos aan je zien!

img_4406Etos komt met hele mooie lakjes voor dit najaar en ik ga deze vijf lakjes voor jullie testen waaronder een hele mooie deep ocean lichtblauwe kleur, donkere bordeaux / bruine tinten en een paarse kleur. Vijf verschillende kleuren, licht, donker en nog een tint donkerder waar ik allemaal heel benieuwd naar ben geworden.

Sh*t Upimg_4413

De eerste kleur is ook meteen mijn favoriet! Het is een hele mooie lichte bordeaux bruin tint die ik echt geweldig vind. Deze kleur doet me denken aan de bladeren die van de bomen vallen en waardoor je omarmt wordt door de herfst. Een kleur die alleen ook nog in de wintermaanden door gedragen kan worden op de nagels als je niet van het echte donkere bordeaux houdt, maar wel chique nagels wilt hebben tijdens de feestdagen.

Sip Of Red Wine

img_4414
Mijn tweede favoriete kleur is Sip Of Red Wine. Het is een hele mooie bordeaux kleur, maar niet te donker en dus ook bij mijn lichte huidskleur past hij perfect. Ik zie hier mijn mooie rode of zwarte little dress en bordeaux clutch al helemaal bij met de Kerstdagen!

Troublemakerimg_4411

Deze kleur snap ik niet helemaal rondom de herfst en de winter, het is voor mij niet echt een typische najaarskleur, maar ach, hij is wel mooi! Het is een echte paarse kleur, zoals je hem vroeger als klein kind voor ogen had. Een mooie kleur die je ook door kan dragen richting de lente en zelfs de zomer.

Dream Big Honeyimg_4412

Dit is een echt donkere kleur, niet perse een favoriet van mij, maar wel heel gaaf voor de winter en de herfst. Het is een bruine kleur, tegen het zwarte aan en ziet er super chique uit. Wel is het een nadeel dat je bij zo’n donkere kleur heel goed ziet wanneer er een stukje af is en je hem dan al direct bij moet werken of moet verwijderen, wil het er nog elegant uit zien.

Deep Oceanimg_4415

Deep Ocean is voor mij nog zo’n twijfelkleur, ik vind het namelijk niet typisch passen bij de herfst en winter, maar het doet me meer denken aan de zomer. Een mooie blauwe zomerkleur van de heldere lucht en het blauwe zeewater bij het mooie zonlicht, maar niet echt najaar. Wel blijft het een mooie kleur!

De nagellakjes zijn van goede kwaliteit. Als je kijkt naar de prijs en wat je er uiteindelijk voor krijgt, is het echt geweldig! Mooie kwaliteit en goed dekkend en netjes in twee laagjes en daarnaast blijft het zo’n netjes vijf dagen op je nagels zitten.

De najaarslakjes van Etos zijn verkrijgbaar in de Etos filialen voor €1,99 in deze prachtige kleuren.

Draag jij ook dit soort kleuren in het najaar op je nagels?

6 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  december 3, 2016 at 08:17

  Wat een leuke kleurtjes! x

 • Reply
  Svenja
  december 3, 2016 at 10:05

  Wat een hoop mooie en vrolijke kleurtjes. Vooral Sh*t Up vind ik een perfecte kleur voor het najaar.

 • Reply
  Dionne
  december 3, 2016 at 12:45

  Wat een lieflijke kleurtjes! Dat blauwige lakje is mooi!

 • Reply
  Marsha
  december 3, 2016 at 15:10

  Zitten echt hele mooie kleuren bij!

 • Reply
  Charel
  december 4, 2016 at 14:17

  Normaal ben ik van de nude tinten maar ik vind die roze achtige kleur echt prachtig!

 • Reply
  Romy
  december 5, 2016 at 23:19

  Sh*t Up vind ik echt een hele mooie kleur! Zeker een kleurtje waarin ik mijn nagels vaak in zou lakken. Leuk artikel!

 • Leave a Reply