Lievelings #11

De maand is alweer voorbij gevlogen en op dit moment zitten we dus ook in de laatste maand van dit jaar. Wat is het toch allemaal snel gegaan en zeker de afgelopen tijd is aan me voorbij gevlogen! Vanaf de zomervakantie tot nnu toe is als een sneltrein gegaan met een heleboel mooie momenten. Deze maand blik ik dus ook nog terug naar mijn lievelings items en momenten en aan het eind van deze maand komen alweer de favoriete momenten en items van dit jaar terug. Kijk je mee?

img_4319Lievelings lipsticks

Aller eerst ben ik super enthousiast over deze twee lipsticks. De lipsticks van No7 ben ik op dit moment nog aan het testen en zullen deze of volgende week ook langzaam online beginnen te komen. Het zijn prachtige lipsticks en vooral deze twee subtielere najaarskleuren vind ik geweldig! Het zijn hele mooie lipsticks, fijne kwaliteit en ze geven een chique uitstraling.

Lievelings serie

Sindskort ben ik begonnen aan een nieuwe serie. Ik ben nog niet zo heel lang bezig met de serie en probeer het rustig aan te doen, want er is nog maar een seizoen verschenen op Netflix, maar het is echt een favoriet! Ik heb het over de serie Gilmore Girls: A Year In The Life. Het is een Amerikaanse dramaserie met leuke humor en zeker de moeite waard als je van drama houdt.

img_4329Lievelings shampoo

In het begin wist ik niet zo wat ik van deze shampoo en conditioner moest denken, maar ik bleef het volhouden en proberen en sindskort ben ik toch wel echt enthousiast geworden. Alle vier de producten komen zo snel mogelijk online, maar ik wou het van tevoren goed getest hebben. Ik ben ondertussen erg tevreden. Zowel de shampoo als conditioner verzorgen mijn haar, maken het niet zwaar en ook niet direct vettig.

Bron: Glow Of Beauty

Nieuwsgierig geworden

Als aller laatst ben ik door een van mijn favoriete bloggers geïnspireerd door deze blogpost. Aimee Song heeft namelijk haar boek ‘Capture Your Style’ uitgebracht waarin ze de kneepjes van het online vak en de wereld die daar bij hoort met je deelt. Überhaupt zijn de foto’s uit de blogpost prachtig, maar daarnaast ben ik ook onwijs benieuwd geworden naar het boek en zeker door de manier waarop Anniek het vertelt.

Vier nieuwe favorieten waar ik dol op ben geworden de afgelopen maand. Misschien in het begin niet zo enthousiast over alles, maar langzaam begint de liefde en nieuwsgierigheid voor allemaal te kriebelen.

Heb jij iets waar je nieuwsgierig naar bent?

4 Comments

 • Reply
  younique
  december 2, 2016 at 10:15

  Leuke favorieten. Dat boek lijkt me erg leuk

 • Reply
  Lois
  december 2, 2016 at 11:15

  Oh, naar dat boek ben ik echt benieuwd!

 • Reply
  Marloes
  december 2, 2016 at 14:05

  Leuk om te zien aan het eind van de maand

 • Reply
  Charel
  december 3, 2016 at 00:28

  Lijkt me een tof boek! Je lipsticks vind ik erg mooi!

 • Leave a Reply