Als klein kind vond ik dit recept een feest! En nog steeds trouwens.Je kunt me wakker maken voor monchou pudding en zeker als er ook nog eens kersen op zitten. Daarom deel ik vandaag dit simpele en lekkere recept met jullie.
Benodigdheden
- 200 ml monchou;
- 250 ml slagroom;
- 75 gram witte basterdsuiker;
- 2 zakjes vanillesuiker;
- Koekjes naar keus om te verkruimelen;
- Kersen vlavulling.
Begin met het malen van de koekjes, dit is het makkelijkste in een keukenmachine. Voorheen deed ik dit altijd met de hand, maar door middel van het keukenmachine krijg je ze nog kleiner. Zeker omdat het een monchou pudding is, is het lekkerder als de koekjes ook echt fijn gemalen zijn. Verdeel de koekkruimels vervolgens goed over de bodem van je schaal of de schaaltjes waar je het in wil serveren.
Ik ben benieuwd of jij wel eens dit recept hebt geprobeerd en of je het net zo lekker vind als ik. Mocht je geen kersen willen, dan kun je dit veranderen door ander fruit en zo kun je ook leuk variëren.
Heb jij wel eens monchou pudding gemaakt?
7 Comments
Carine
30 november 2016 at 07:56Lijkt me super lekker
Wietse
30 november 2016 at 18:51Ziet er echt heerlijk uit! Ik zie het al voor me met aardbeien in de zomermaanden!
Lotte
30 november 2016 at 20:53Oehh lekker! Hoe gaat het nu met je?
Lotte
30 november 2016 at 21:36lijkt me echt super lekker!
younique
1 december 2016 at 08:37Ziet er heerlijk uit meid. Hier kan ik wel wakker mee gemaakt worden
Charel
1 december 2016 at 10:48Ziet er lekker uit alleen zou ik de kersen weghalen daar ben ik niet zo fan van helaas!
Romy
1 december 2016 at 16:59Ziet er heerlijk uit! Deze komt op mijn lijstje te staan!