Mijn favoriete muziek + wanneer ik er naar luister

Wie mij goed kent, weet dat ik verzot ben om muziek. Ik kan uren mee zingen met mijn favoriete nummers en op de momenten dat ik niet uit volle borst kan meezingen, ben ik toch muziek aan het luisteren. Vandaag deel ik daarom een aantal favoriete nummers van het moment en vertel ik wanneer en hoe ik muziek luister.

As Long As You Love Me

Aller eerst As Long As You Love me, de versie van Thijs Pot uit The Voice Of Holland. Ik vind The Voice een heerlijk programma om te kijken omdat ik lekker mee kan zingen met de mooie nummers die voorbij komen, maar op die manier ook nieuwe nummers ontdek. Dit is geen nieuw nummer, maar heeft er wel voor gezorgd dat ik weer helemaal verzot ben op dit nummer.

Hou Van Jezelf

Dit is een nummer dat is door mijn zusje heb leren kennen, namelijk de Nederlandse versie van Love Yourself. Voor degene die de Engelse versie misschien niet begrijpen of gewoon van Nederlandse muziek houden, is Hou van Jezelf echt een prachtig nummer om te luisteren.

Still Falling For You

Ellie Goulding blijft een favoriet! Steeds keer ik terug bij haar muziek en dan draai ik het weer helemaal grijs en vervolgens luister ik het weer een tijdje niet, maar elke keer kom ik toch weer terug bij Ellie Goulding. Op dit moment is dan Still Falling For you een favoriet!

Het Is Over

Sinds O’G3NE mee deed aan de beste zangers van Nederland, ben ik helemaal fan. Ik luister bijna elke dag hun muziek wel en zeker de nummers die ze zongen tijdens het programma. Vooral Het is over is prachtig gezongen en een keer Nederlandstalig door de meiden. Naast Het is over, is ook Clown en Sing prachtig!

Onderweg met oortjes

Ik luister onderweg altijd muziek. Als ik met de bus of de scooter wegga, heb ik muziek op staan en daarnaast heb ik ook in de auto de radio of mijn USB met muziek op staan en kan ik lekker mee zingen! Onderweg luister ik wel vaak dezelfde muziek, maar deze gaan binnenkort weer vervangen worden door andere leuke hits!

Speakers in de douche / bad

Ik verveel me eigenlijk vrij snel in bad of onder de douche. Ik snap niet hoe mensen dit langere tijd kunnen volhouden. Meestal grijp ik dan naar een tijdschrift of ik zet lekker een muziekje aan via een bluetooth speakeren dan kan ik lekker in bad muziek luisteren.

Radio tijdens het werk

Als aller laatst heb ik natuurlijk ook op allerlei momenten de radio aan staan. Thuis staat de radio negen van de tien keer aan en daarnaast ook als ik aan het werk ben, hebben we de radio lekker aan staan en het is heerlijk om de sfeer van de muziek te proeven.

Dit zijn de liedjes die ik op dit moment heel erg graag luister en daarnaast ook hoe en wanneer ik muziek luister.

Hou jij van muziek?

6 Comments

 • Reply
  Iris
  november 29, 2016 at 10:34

  Leuk om te zien

 • Reply
  Marloes
  november 29, 2016 at 18:10

  Mooie nummers

 • Reply
  Carine
  november 30, 2016 at 07:46

  Leuk om te lezen. Ik luister ook altijd onderweg naar muziek

 • Reply
  Wietse
  november 30, 2016 at 18:51

  Ik kijk ook elke vrijdagavond the voice! Heerlijk programma!

 • Reply
  Lotte
  november 30, 2016 at 20:25

  Leuk om te lezen meid! Weer een mooie blogpost!

 • Reply
  Vivian
  november 30, 2016 at 21:24

  Leuke nummers heb je uitgezocht!

 • Leave a Reply