4 stappen in je make-uproutine die je gezicht laten spreken

Make-up kan je gezicht laten spreken. Door make-up kun je de beste kanten van je gezicht naar voren laten komen en straalt het veel meer. Er zijn een aantal dingen die elk gezicht kunnen laten stralen en deze punten gebruik ik dan ook zeker als ik haast heb, maar toch iets van make-up wil.

A little bit of contouring

Ik ben de laatste tijd weer helemaal bezig met contouren. Waar ik het voorheen bezig was met blush en highlighter, ben ik nu weer helemaal in de contouring en laat ik zelfs als groot highlighter fan de highlighter weer wat meer links liggen.

img_3790Aangezette wenkbrauwen

Wenkbrauwen vallen vaak het eerst op in een gezicht. De wenkbrauwen moeten goed zijn en als dat zo is dan ben je binnen. Je wenkbrauwen laten namelijk een groot deel van je karakter al zien voordat iemand je überhaupt kent!

Highlighter op het wenkbrauwbot

Mocht je nou niet zo bezig zijn met het bijtekenen van je wenkbrauwen of heb je er gewoonweg geen tijd voor op dat moment, dan kun je de highlighter op het wenkbrauwbot niet vergeten. Dit laat namelijk je gezicht stralen en vooral alles rondom je ogen en wenkbrauwen spatten eruit! Highlighter onder de wenkbrauwen is echt fantastisch!

img_3888Lichtere concealer onder het oog

Zelfs op de momenten dat ik geen foundation gebruik of concealer op andere plekken, gebruik ik wel een lichtere concealer onder de ogen. Onder de ogen een lichtere concealer zorgt namelijk voor een opgelicht effect. Je ziet er een stuk wakkerder uit en je straalt en dat wil je!

Door het toepassen van dit soort dingen in je make-uproutine die maar een klein beetje tijd kosten, gaat je gezicht spontaan stralen en dan ga je van binnen ook meteen stralen!

Welke stap gebruik jij om je gezicht te stralen?

5 Comments

 • Reply
  Carine
  november 25, 2016 at 18:36

  Hele handige tips

 • Reply
  Lorena
  november 25, 2016 at 22:20

  Aangezette wenkbrauwen vind ik super belangrijk

 • Reply
  Teddy
  november 26, 2016 at 11:58

  Wat een fijne tips! Wanneer ik mijn wenkbrauwen aanzet, zie ik er gelijk wat frisser en wakkerder uit!

 • Reply
  Charel
  november 26, 2016 at 12:48

  Goede tips! De aanzet van wenkbrauwen is zo belangrijk! Ziet er zo netjes en strak dan uit!

 • Reply
  Iris
  november 28, 2016 at 18:39

  Ontzettend handige tips

 • Leave a Reply