Cadeau inspiratie voor de vrouw onder de €50

Het is niet altijd makkelijk om voor ons als vrouwen nog een leuk cadeautje te vinden en met de feestdagen moeten we er toch echt aan geloven om iets leuks voor elkaar te vinden. Daarom leek het me leuk om wat inspiratie mee te geven voor leuke cadeautjes voor de jonge vrouw onder de €50!
Ik kan je vertellen, het was nog best een hele klus. Ik dacht ik heb zo wat leuke cadeautjes bij elkaar verzameld, maar dat viel nog eens vies tegen. Je wilt namelijk diverse items geven en niet alleen iets van make-up en soms is het ook best lastig om iets te kopen voor een vrouw want we hebben al zo veel! Maar het is me gelukt om 8 leuke items bij elkaar te sprokkelen voor de jonge vrouw van nu en wie weet haal je er inspiratie uit!

wishlist

Remington Stijltang – €49,99
Ik ben zelf verliefd op de krultang die ik van Remington heb en ook de stijltangen moeten geweldig zijn. Een stijltang is ook echt de investering waard, al vinden mannen dit waarschijnlijk niet.

Zoeva En Taupe Brush Set – €48,00
Zeker als je een beauty meisje bent, is het leuk om dit soort cadeautjes te mogen krijgen. Zoeva heeft echt prachtige kwastensetten met hele bruikbare en fijne kwasten die je als beautyliefhebber alleen maar te gek kunt vinden. Zo’n set is super handig en het is ook nog eens leuk om te krijgen.

Children of Brilliance Armband – €27,50
Dit is een armband die al heel lang op mijn wishlist staat, maar daarnaast ook op die van vele andere vrouwen. Het is een hele subtiele, maar toch speciale armband van Karma. Karma heeft prachtige armbanden, maar vooral deze kleurcombinatie vind ik persoonlijk heel mooi.

Receptenboek Sla – €24,99
Voor de vrouw (of man) van nu die gezond wil eten en verzot is op heerlijke sla gerechten. Het is een handboek voor groen, gezond en heerlijk eten en ook jij kunt deze gerechten gemakkelijk maken!

Mac Creme in your coffee – €19,50
Een vrouw kan niet genoeg lipstick, highlighter, blush, mascara en nagellak in haar stash hebben en ideaal voor jou, want een vrouw is hier ook altijd blij mee! Mac Creme in your coffee is een hele gangbare kleur die heel veel vrouwen mooi zal staan en zeker de moeite waard is!

North kabelbeanie – €29,95
Met het oog op de winter is een muts natuurlijk heerlijk! Ik zelf heb al verschillende keren een muts gedragen op de scooter en het is toch weer lekker warm om de oren!

Copper Jewel Box – €39,95
Dit is weer zo’n item wat niet alleen op mijn wishlist staat, maar ook van andere vrouwen. Dit is een item wat de laatste tijd heel hot is, maar ik snap het ook wel! Het is een glazen juwelendoosje om je sieraden in op te bergen en door het glas en het koper is het helemaal in de stijl van nu en het is natuurlijk super makkelijk.

Pieces zwarte tas – €39,95
Dit vind ik echt een super mooie, maar ik denk ook vooral handige tas! Het formaat van de tas is heel makkelijk, je kunt hem met een rits sluiten waardoor je waardevolle spullen goed zijn opgeborgen en daarnaast staat het ook nog goed bij elke outfit!

Acht leuke cadeautjes voor de jonge vrouw van nu wat jij misschien wel als inspiratiebron kan gebruiken voor de komende feestdagen of gewoon om iemand te verrassen met iets leuks!

Heb jij al een idee voor cadeautjes voor de feestdagen?

7 Comments

 • Reply
  Nathalie
  november 16, 2016 at 09:52

  Leuke ideetjes zo!

  Liefs nathalie

 • Reply
  Janne
  november 16, 2016 at 14:17

  Boeken en lipstick, altijd handig 🙂

 • Reply
  Lorena
  november 16, 2016 at 14:32

  Wat leuk!

 • Reply
  Kelly Merel
  november 16, 2016 at 21:02

  Ohh ik heb zoveel leuke ideeën voor cadeautjes als het gaat om mezelf, maar voor de ander vind ik het toch lastig!

 • Reply
  Wietse
  november 16, 2016 at 22:02

  Leuke ideeën heb je! Ik vind het zelf ook altijd lastig! Make-up of een lekkere parfum doen het altijd goed!

 • Reply
  Marloes
  november 17, 2016 at 08:17

  Oh zo leuk allemaal

 • Reply
  Charel
  november 17, 2016 at 15:29

  Heel leuk lijstje! Bedankt voor de leuke inspiratie!

 • Leave a Reply