Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry

Het lijkt wel een hele nieuwe wereld, de liefhebbers van de Botanical Boost lijn van Etos blijkt enorm te zijn en ik had zelf nog geen kennis gemaakt met deze producten. Een schande als je het vele liefhebbers vraagt en daarom heb ik de producten nu ook uitgebreid getest en ik kan zeggen, ik ben ook fan geworden!

img_4096De Botanical Boost serie bestaat uit verschillende lijnen met allemaal een verschillende (o zo heerlijke) geur met daarbij een aantal heerlijke producten. Alle drie de lijnen bestaan uit zeven tot negen verschillende producten met hetzelfde geurthema. De producten die er in de lijn zitten kunnen verschillen, zo zit er niet in elke lijn een body scrub, maar wordt deze bijvoorbeeld in de ene lijn vervangen door een heerlijke body splash.

Etos zegt het volgende over de Botanical Boost serie: “Niets lekkerder dan je huid én mood te verwennen met de vitale energie van planten. Etos’ nieuwe Botanical Boost geeft je de mogelijkheid om die most-wanted wellness beleving en ongeëvenaarde kracht uit de natuur in je dagelijkse beautyritueel te introduceren. Er zijn zes planten gekozen, die jou door hun werking echt een ‘boost’ kunnen geven. De ‘boost’ die deze planten je geven, kun je afstemmen op je eigen dagritme.”

Zelf heb ik de producten uit de Elderflower & Raspberry lijn. De producten vlierbloesem en framboos staan bekend om hun revitaliserende werking. Een verzachtende werking van de vlierbloesem en de heerlijke friszoete geur van de framboos. Een goede combinatie zul je denken, dus ik ben heel erg benieuwd geworden om met deze producten te gaan badderen.

img_4120Elderflower & Raspberry Body Splash

Aller eerst de body splash die ik echt geweldig vind. In het begin dat ik begon met het dragen van parfum en de opkomst van de body splash, begreep ik niet precies wat ik er mee moest. In het begin waren de body splashes ook vooral tijdelijk van geur. Je spoot ze op en je had even een frisse geur sensatie, maar deze was daarna ook snel weg. Op dit moment zijn de body splashes stukken beter, de geur blijft langer hangen, het houdt het nog steeds niet zo lang vol als een parfum, maar zeker in de zomer is dit een heerlijk product om te gebruiken. Ook deze bodysplash heeft een heerlijk zoete, frisse geur die een verfrissing en een boost geeft aan jouw lichaam en je mood.

Elderflower & Raspberry Body Splash is verkrijgbaar voor €4,99 (150 ml).

img_4128Elderflower & Raspberry Shower Gel

Een shower gel moet van mij flink schuimen, dat vind ik heerlijk! In een bad of douche waar je omarmt wordt met het schuim wat daarnaast ook nog een heerlijke geur heeft. Deze shower gel heeft ook een geweldige schuimende werking. Het product is heerlijk zacht en dat zorgt ervoor dat het ook een stuk makkelijker in gebruik is. Daarnaast lijkt het mijn huid ook heerlijk te verzorgen en dat is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid. Ik stap uit de douche en ik ben omringt met een heerlijke geur van framboos en daarnaast heb ik een zachte huid.

Elderflower & Raspberry Shower Gel is verkrijgbaar voor €3,99 (300 ml).

img_4139Elderflower & Raspberry Hand Wash & Lotion

Het wassen van je handen is super belangrijk. Op school en stage krijg ik het maar al te vaak verteld hoe belangrijk het is en dan is het gebruiken van een fijn handzeep en -lotion het aller fijnst. Het is fijn als een handzeep lekker ruikt en je huid niet uitdroogt. Deze handzeep doet dat niet en dat is heel erg fijn en daarnaast ruikt hij ook nog super lekker.

Elderflower & Raspberry Hand Wash & Lotion is verkrijgbaar voor €3,99 (300 ml).

Drie heerlijke producten uit de ElderFlower & Raspberry Botanical Boost lijn van Etos. Alle drie de producten hebben een heerlijke geur en werken daarnaast heel erg fijn. Je hebt een heerlijke zoetfrisse geur om je heen hangen en daarnaast hebben de producten ook een verzachtende en verzorgende werking.

Ben jij bekend met de Botanical Boost lijn?

8 Comments

 • Reply
  Lorena
  november 15, 2016 at 08:22

  Heerlijke producten zijn het!

 • Reply
  Charel
  november 15, 2016 at 10:16

  Heb ze ook nog steeds niet gebruikt schaam me nu een beetje haha! Maar ik hoor hier zoveel goede verhalen over! Ze lijken me ook oprecht erg fijn!

 • Reply
  Lotte
  november 15, 2016 at 11:06

  Oehh een bodysplash! Ik vind dat heerlijke producten!

 • Reply
  Petra
  november 15, 2016 at 13:06

  Die producten zien er echt heerlijk uit! Ik hou er zelf ook van als ik in bad helemaal omringt ben met schuim, alleen is mijn vriend er niet zo van!

 • Reply
  Elana
  november 15, 2016 at 14:47

  Oh klinkt heerlijk zeg!! Nog niet geprobeerd 🙂

 • Reply
  Darina
  november 15, 2016 at 15:06

  Leuk zo om te lezen hoe je de producten ervaart!

 • Reply
  Kelly Merel
  november 15, 2016 at 18:08

  Lijkt me heel fijn allemaal! Je hoort er inderdaad veel goeds over!

 • Reply
  ArielleDannique
  november 15, 2016 at 21:06

  Super leuk om te lezen, ziet er goed uit!

  Liefs XX

 • Leave a Reply