5 x haarstijlen die ik tof vind

Ikzelf heb al verschillende haarstijlen geprobeerd, geëxperimenteerd met kleuren en lengtes, de ene keer weer een pony of laagjes en de andere keer was het weer op een lengte. Ik durf best wel een aantal dingen met mijn haar te doen en ik vind het ook leuk om hier mee te spelen en te combineren en vandaag laat ik je een aantal haarstijlen met verschillende kleuren en kapsels zien die ik heel tof vind en die je nu ook veel ziet.

haarstijlen1Asblond

De trendkleur die mij het meeste aanspreekt nu is asblond. Ik ben altijd blond van mezelf geweest tot bijna wit toe en ben nu weer terug aan het gaan naar die kleur en dan neig ik zelf toch naar dat asblonde wat ik echt geweldig vind. Zelf heb ik op dit moment heel veel highlights in mijn haar waardoor het al asblond wordt met daar een grijze spoeling over die ik nog wat grijzer maak door zilvershampoo. Ik merk wel dat je echt zilvershampoo moet gebruiken wil je jouw haar op dit kleurniveau houden, want anders neigt het al iets sneller naar geel en dat vind ik persoonlijk niet mooi. Binnenkort ga ik weer naar de kapper en laat ik er weer een heleboel highlights bij zetten, zodat het weer opnieuw opgelicht wordt.

haarstijlen2Vlechten

Je ziet heel veel vlechten terug komen als je op straat rondkijkt en op alle modeblogs. Het is helemaal trending en ik moet bekennen dat ik het zelf ook geweldig vind. Je hebt iets leuks met je haar gedaan en kunt hier veel in afwisselen, het ziet er verzorgd uit en het is daarnaast ook nog super handig omdat het vettig haar verbergt en het zit niet in de weg! Ik vind dit een heel fijn kapsel als ik wil dat mijn haar niet in de weg moet zitten en ik niet bezig hoef te zijn of het er  wel goed uitziet, want dat ziet het met een vlecht altijd wel.

haarstijlen3Half opgestoken

Dit is een beetje een trend die vanaf de zomer nog mee gaat naar het najaar. Het halfopgestoken haar blijft heel erg trending en het kan ook nog heel goed. Het is een beetje hetzelfde verhaal als hierboven, je haar zit niet in de weg, maar het ziet er wel super leuk uit en het is ook fijn voor de meiden die niet zo’n lang haar hebben, want het kapsel kan ook bij schouderlengte haar.

haarstijlen4Messy waves & lob

Dit kapsel heb ik zo lang gehad en ook de messy waves laat ik nu nog vaak terug komen in mijn kapsels. Een lob is een langere bob en geeft je net iets meer ruimte om je haar ook op te steken en er net iets meer mee te doen dan alleen je haar langs je gezicht te laten bungelen. Daarnaast ook de messy waves, het ziet er een beetje Ibiza stylish uit en dat geeft een hele leuke look en het enige wat je hoeft te doen is wat krullen te maken en deze met wat seasalt spray te kneden en klaar zijn je messy waves!

haarstijlen5Opgestoken met details

Het laatste kapsel vind ik echt geweldig voor een feestje, omdat het net iets meer werk kost, maar het is het helemaal waard, want het ziet er super leuk uit! Kapsels waarin je (gedeeltes) van je haar opsteekt of iets leuks mee doet en heel erg let op de kleine details in je haar, zoals hierboven is gedaan met een vlecht achter op de hooft en de rest opgestoken. Zo zie je ook vaak dat je haar gewoon los hangt en dat er gebruik is gemaakt van heel veel kleine vlechtjes en twisten in het haar.

Dit zijn de vijf haarstijlen waar ik op dit moment van onderste boven ben en die nu ook trending zijn! Ik ben erg benieuwd of jij ook zo’n liefde hebt voor verschillende kapsels.

Wat is jouw favoriete haarstijl van het moment?

7 Comments

 • Reply
  Demi
  november 12, 2016 at 11:50

  Heel erg leuk. Jij hebt toch asblond?

 • Reply
  Charel
  november 12, 2016 at 17:45

  Precies deze foto’s vind ik allemaal zo mooi! Ik weet nooit wat ik wil en verander telkens van mening! Vind alles zo leuk haha!

 • Reply
  Lorena
  november 12, 2016 at 19:35

  Gaaf al die kapsels

 • Reply
  Mariska
  november 12, 2016 at 23:15

  Vind het allemaal mooi maar draag het allemaal nooit! Ik heb echt vervelend haar :/ En ik weet niet hoe je haar opsteekt xD

 • Reply
  Romy
  november 14, 2016 at 11:24

  De messy waves & lob vind ik echt prachtig!

 • Reply
  marleen@burgertrutjes
  november 15, 2016 at 14:35

  Toffe stijlen! Ik vind die visgraatvlechten zooo mooi 🙂

 • Reply
  Suzanne Brummel
  november 15, 2016 at 17:33

  Wauw die vlecht met die knot<3 Dat wil ik ooook!

 • Leave a Reply