3 x hoe combineer ik party shoes

Je hoort op dit moment overal de term party shoes voorbij komen. Het is een term die misschien nog vrij nieuw is hier in Nederland, omdat we vaak toch nog voorzichtig zijn met onze schoenkeuzes en op safe spelen hiermee. Toch mag het allemaal wat gekker en uitbundiger. Vandaag dus drie outfits met 3 verschillende party shoes van Van Den Assem.

partyshoes1

Metallic sneakers

In de eerste outfit ga ik meteen een beetje over de top. Het liefst had ik gewoon alle outfits zelf aan willen doen om te kijken wat het effect is van de party shoes in combinatie met de rest van de outfit en wat het voor mij doet, maar helaas speel ik zelf ook vaak op safe met mijn schoenen. In de eerste outfit combineer ik metallic sneakers van Keds met een flared pants, de top die ik hierbij combineer is wel iets rustiger. Het is een zwarte top met kleine details rondom de hals. Jas aan en een leuke tas erbij en je bent ready to go!

Zilveren Keds Sneakers kosten €99,95.

partyshoes2

Wol & Sparkles

De tweede outfit vind ik niet zo heel spannend. Dit zou best een dagelijkse outfit kunnen zijn, want de outfit is vrij simpel. In deze outfit heb ik gebruik gemaakt van een wollen jurk, omdat dit super leuk is nu met het koudere weer en deze heb ik gecombineerd met een zwarte lange blazer, een leuke tas en mooie party laarsjes. De zwarte booties hebben een leuke sparkle op zich, waardoor het er heel feestelijk uitziet maar ook gecombineerd kan worden in deze dagelijkse outfit!

Zwarte Ash Booties kosten €199,95.

partyshoes3

Nobody cares

De laatste outfit is een outfit die ik zelf zou kunnen dragen en waarmee de nadruk niet eens zo zeer op de schoenen wordt gelegd, terwijl deze voor sommigen toch nog te uitdagend zijn. De schoenen hebben namelijk een motief, met voorop nog een detail en aan de zijkant gespen. Toch best uitdagend om te combineren. Omdat het een lage boot is, heb ik hem gecombineerd met een momjeans die mooi eindigt waar de schoenen beginnen. De momjeans heeft leuke details op de broekspijpen. Een simpel shirt met een leuke quote, een leren jacket (altijd goed!) en een leuke metallic tas maken de outfit helemaal af!

Blauwe Pertini Booties kosten €229,95.

Stuk voor stuk vind ik het leuke outfits die mij in ieder geval uitdagen tot nieuwe combinaties met deze leuke party shoes. Alle schoenen die je hier ziet afgebeeld zijn van Van Den Assem, waar ze ook nog veel meer andere party shoes en andere leuke schoenen hebben voor het najaar.

Ben jij bekend met de trend party shoes?

9 Comments

 • Reply
  Marloes
  november 8, 2016 at 10:00

  Heel gaaf!

 • Reply
  Lorena
  november 8, 2016 at 11:59

  Heel mooi die schoenen. Tof gedaan

 • Reply
  Romy
  november 8, 2016 at 12:43

  Heel tof! De laatstse outfit is echt geweldig! Super met die schoenen! X

 • Reply
  sabine
  november 8, 2016 at 12:43

  Goede combinaties, daar kan ik wel wat mee!

  Liefs Sabine

  http://www.sofarsosabine.com

 • Reply
  chantal
  november 8, 2016 at 15:19

  Heel gaaf!

 • Reply
  Merel
  november 8, 2016 at 15:51

  Blauwe Pertini Booties zijn echt super gaaf! Heel erg leuk allemaal

 • Reply
  ArielleDannique
  november 8, 2016 at 17:10

  Ohhh heel tof! Leuk om te zien en te lezen!!

  Liefs XX

 • Reply
  Petra
  november 8, 2016 at 17:22

  Wat een gave schoenen! Vooral de eerste sneakers vind ik super gaaf!

 • Reply
  Maud
  november 24, 2016 at 10:50

  Echt super mooie schoenen! Na je post zelf ook op zoek gegaan en uiteindelijk deze gekocht: http://www.shuz.nl/miss-behave-charlani_zwart-leer_11336.html
  Bedankt voor de inspiratie!

 • Leave a Reply