Nieuwe producten voor Suzanne-Elisa

Voor de blog probeer ik elke keer nieuwe producten te testen en zo in te spelen op de nieuwe trends en nieuwe producten. Vandaag dus alvast een kijkje naar de producten die je de komende tijd voorbij gaat zien komen op de blog. 

img_4281Etos Haarverzorging

Deze haarverzorgingsproducten van Etos zijn nieuw in het assortiment en dat betekent dat we ze weer uitgebreid gaan testen. Het zijn drie verschillende producten die zorgen voor een verzorging en een mooie textuur van het haar. Ze zien er veelbelovend uit en ik ben ze al uitgebreid aan het testen. Binnenkort hier dus meer over op de blog!

img_4238

img_4319N7 Lipsticks

Naast een heleboel haarverzorgingsproducten die ik op dit moment aan het testen ben, heb ik ook vier nieuwe lipsticks van N7 die ik nu door de test aan het halen ben. Het zijn vier nieuwe lipstick kleuren die mij heel erg aanspreken. Twee fellere kleuren en twee iets meer nude herfstkleuren. Alle vier de lipsticks komen binnenkort dus ook terug op de blog! Ben jij al benieuwd geworden?

img_4329Guhl Haarverzorging

Daarnaast ben ik ook een aantal producten van Guhl aan het testen. Guhl komt namelijk met een nieuwe lijn, namelijk de vochtherstel lijn. Ik ben op dit moment deze producten ook aan het testen en ik heb tot dusver nog gemengde gevoelens over de producten. Binnenkort komt dan ook mijn volledig review online.

img_4221Lipbalms

Deze lipbalms zien er toch super tof uit! Ze lijken een beetje op de EOS lipbalm, maar ze zien er simpelweg schattig uit dat ik ze voor jullie wil gaan testen. Ik heb twee leuke kleuren en smaken, namelijk aardbei en appel en ze bevallen me tot nu toe heel erg goed!

img_4142Etos Botanical Boost

En dan de Botanical Boost lijn van Etos waar iedereen zo dol op is. Ik heb er zelf nog helemaal geen ervaring mee en ga de producten dus ook testen zonder enig oordeel erover. De producten ruiken heel lekker en ik benieuwd naar wat ik verder ga ondervinden van de producten.

Dit zijn dus een aantal producten waar je binnenkort iets over kan verwachten op de blog en waar ik zelf heel erg benieuwd naar ben en ik hoop jullie ook. Ik probeer altijd nieuwe producten te testen en mochten jullie zelf producten bedenken waar je meer over wilt lezen op mijn blog, dan wil ik daar zeker aan mee werken.

Ben jij bekend met deze producten?

8 Comments

 • Reply
  Thebeautyblognl
  november 5, 2016 at 08:49

  Oeh! Ik ben benieuwd naar de lipbalms en lipsticks! Xoxo

 • Reply
  Nathalie
  november 5, 2016 at 09:19

  Wat zien die lipbalsems er cute uit!
  Ben benieuwd naar je reviews!

  Liefs Nathalie

 • Reply
  Nicole
  november 5, 2016 at 13:53

  Wat leuk ik ben heel benieuwd naar de Botanical Boost

 • Reply
  Marloes
  november 5, 2016 at 17:00

  Ik ben super benieuwd

 • Reply
  Astrid
  november 5, 2016 at 18:05

  Wat lijken al deze producten mij fijn om te testen. Ik kijk vooral uit naar je review van de lipbalms, want ik houd echt enorme van lippenbalsems.

 • Reply
  Charel
  november 6, 2016 at 13:39

  Die lipbalms lijken me heel erg lekker en fijn!

 • Reply
  sabine
  november 8, 2016 at 21:51

  Ik hou zo van lipbalms! xx Sabine

 • Reply
  Nicole
  november 10, 2016 at 16:13

  Wat een leuke producten zeg. De nieuwe lijn van de Etos ziet er zo enorm mooi uit! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de N7 lipsticks!

 • Leave a Reply