Lievelings #10

De maand oktober is een hele drukke maand geweest. Het is zowel mijn favoriete als minst leuke maand geworden, een maand waarin ik tijdelijk even uit de running was, maar ook ontzettend heb genoten van nieuwe favorieten. Het leek me leuk om deze, zeker met het oog op de wintermaanden, deze favorieten met je te delen.

lievelings-oktober-1

Lievelings boeken

Aller eerst mijn twee favoriete boeken van het moment. Ondanks dat ik deze twee pas aan het eind van de maand gekocht en gekregen heb, ben ik er echt enorme fan van. Aller eerst het boek Happy Love Life van Mascha. Haar eerste boek Happy Life is mij heel erg goed bevallen en ondanks dat ik haar niet meer echt volg, was ik toch wel onwijs benieuwd naar haar tweede boek en dat heb ik dus direct besteld. Ik ben nu dan ook direct begonnen met lezen en ben nu ongeveer halverwege en ik vind het echt een leuk boek. Je kunt er best wel wat wijze lessen uithalen en het is gewoon handig. En daarnaast van Jelmer de Boer het boek Eet taart, krijg een sixpack wat ik van mijn lieve vriend heb gekregen. Ik wou echt al super graag dit boek hebben en nu heb ik het gekregen dus ik ben er super blij mee. Mochten jullie nog meer mijn mening krijgen over beide boeken dan kan ik er misschien nog een aparte blogpost over maken.

img_4352

Lievelings toetje

Dit toetje maakte wij jaren geleden al, maar hebben het nu al een hele lange tijd niet meer gemaakt en ik vond het wel weer eens tijd om weer eens de keuken in te duiken en dit toetje te maken. Het was een tijdje na mijn operatie en ik kon weer dit soort dingen eten en ik heb het zelf klaargemaakt. Ook dat was nog een hele opgave, maar het smaakte wel super lekker. Je proefde echt de energie die ik erin heb gestopt! Binnenkort zal ik het recept een keer delen op de blog, zodat jullie ook lekker kunnen genieten van dit toetje!

Lievelings mascara

Ken je dit soort situaties dat je een klein monstertje krijgt bij de parfumerie van een crème, mascara of parfum en dat je dan helemaal verliefd wordt op het product? Dat had ik nu dus met een monstertje van een mascara van Chanel, namelijk Chanel Le Volume De Chanel. Ik heb deze mascara al een keer eerder gehad en tot op de bodem opgemaakt. Het is echt een super fijne mascara die voor mij echt perfect werkt en ik denk er echt over na om deze opnieuw mascara te gaan kopen.

lievelings-oktober-2

Lievelings films

In het begin na mijn operatie kon ik niet zoveel als alleen maar liggen, slapen en af en toe een filmpje kijken. Ik heb dan ook echt ontzettend veel series en films gekeken op Videoland en ook heb ik twee nieuwe dvd’s gekregen van mijn moeder en ook heb ik samen met Romy op Netflix een leuke film gekeken. De eerste film die ik keek was de Nederlandse romantische film Ja, ik wil! Het  is een ontzettend mooie romantische film om samen met een vriendin te kijken en bij weg te zwijmelen. De tweede film Daglicht is een totaal andere film waarbij je te maken krijgt met autisme en een moordzaak. Daglicht is een vrij heftige film waar je tegen moet kunnen, maar zeker de moeite waard!

Weer een aantal leuke favorieten van de afgelopen maand. Volgende maand zullen het waarschijnlijk weer meer beauty favorieten en vooral ook winterse items zijn die terug zullen komen, maar nu waren het voornamelijk dingen die ik heb ontdekt tijdens het herstellen van de operatie.

Wat is jouw favoriete boek van het moment?

11 Comments

 • Reply
  Lorena
  november 1, 2016 at 10:09

  Heel leuk om te zien! Wat leuk dat je dat boek hebt gekregen van je vriend

 • Reply
  Demi
  november 1, 2016 at 10:36

  Heb je een vriend? Hartstikke lief dat hij je dat cadeau geeft

 • Reply
  Marloes
  november 1, 2016 at 11:12

  Wat een leuke favorieten, ik heb dat zelf ook altijd met van die proefmonstertjes.

 • Reply
  Astrid
  november 1, 2016 at 11:32

  Wat een leuke favorieten! Ik wil Happy Life nu ook eens lezen (en Happy Love Life ook). Mijn favoriete boek van dit moment is Elena Vanishing van Elena Dunkle en Clare B. Dunkle. Het is een heel heftige memoires van eem meisje met een eetstoornis. Omdat ik zelf worstel met psychische problemen, incl. eetproblemen, herken ik me er wel in.

 • Reply
  Petra
  november 1, 2016 at 14:02

  Wat een leuke favorieten. Voel je je nu wel al wat beter? Grappig dat je hierdoor zoveel nieuwe films ontdekt.

 • Reply
  Sabine
  november 1, 2016 at 16:48

  Leuk artikel zeg!! 🙂

 • Reply
  Wietse
  november 1, 2016 at 17:18

  Wat een leuke favorieten! Ik heb de films beide nog niet gezien maar klinkt heel erg leuk

 • Reply
  Darina
  november 1, 2016 at 18:14

  Wat een heerlijk toetje volgens mij! Ik wil echt het recept hebben! Jummie!

 • Reply
  Sarah
  november 1, 2016 at 22:59

  Oohh, dat toetje ziet er echt te lekker uit zeg. Ik ben benieuwd naar het recept! Grappig, ik vind Le Volume helemaal niks, hij doet niks voor mijn wimpers haha! Tip als je hem weer eens wilt kopen, bij de Ici Paris hebben ze vaak 40% korting op mascara’s, scheelt een hoop bij die dure merken 🙂 xoxo

 • Reply
  nicole
  november 2, 2016 at 18:05

  wat een leuke favoriete!

 • Reply
  AntoniettaJuicy
  juni 20, 2018 at 22:59

  I often visit your website and have noticed that you don’t update it often. More frequent
  updates will give your website higher authority & rank in google.
  I know that writing posts takes a lot of time,
  but you can always help yourself with miftolo’s tools which will
  shorten the time of creating an article to a few seconds.

 • Leave a Reply