Mijn favoriete blush

Met tijden ontdek ik weer nieuwe producten die na een tijdje behoren tot mijn favorieten. Producten die nieuw zijn voor mij, maar direct zo’n goede indruk achterlaten dat ze andere producten van de kaart vegen. Zo kwam ik laatst deze prachtige mono oogschaduw tegen die nu mijn favoriete blush is geworden!

img_3824

img_3819

Oogschaduw als blush

Een oogschaduw als blush klinkt misschien een beetje raar. Je zult denken dat een oogschaduw veel meer gepigmenteerd is dan een blush, maar het is heel verschillend wat voor textuur een product heeft en met welke soort kwast je de oogschaduw aanbrengt. Een fluffy blush en een vaste textuur geeft veel minder product af en zorgt er dus voor dat de kleur subtiel blijft en er dus heel natuurlijk uit ziet.

De oogschaduw die ik heb gekozen is van het merk P2 en is een Pearl Dimension Oogschaduw in de kleur 050 Coral Dimension. De kleur is een, zoals de naam al zegt, een coraal kleurige oogschaduw en die ik zelf niet zou snel zou gebruiken op de oogleden, maar als blush is hij prachtig. De blush bevat al wat gouden shimmers en dit geeft een hele mooie glow op de wangen. Subtiel en ziet er heel gezond uit. Het is dus wel belangrijk als je dit op een subtiele manier aanbrengt met een fluffy kwast.

img_3837Prijs en verkrijgbaarheid

De Pearl Dimension Eye Shadow van P2 is verkrijgbaar in de Duitse drogisterij DM. P2 is het huismerk van de DM en is een heel leuk budget merk voor verschillende producten en onder andere deze leuke oogschaduw welke ik als blush gebruik. De Pearl Dimension Eye Shadow van P2 is verkrijgbaar voor €2,95 per stuk.

Gebruik jij wel eens een oogschaduw als blush?

6 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  oktober 27, 2016 at 08:38

  Wat een prachtige kleur zeg! Hoe gaat het nu met je? Kom je de dagen een beetje door lieverd? xo

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 28, 2016 at 11:18

   Mooi is ie he? Gaat steeds een beetje beter, veel films en series kijken en waterijsjes eten.

 • Reply
  Iris
  oktober 27, 2016 at 14:24

  Prachtige blush!

 • Reply
  Lorena
  oktober 27, 2016 at 20:27

  Heel tof! Wat grappig dat je een oogschaduw als blush gebruikt, zou niet in me op komen om dat te doen.

 • Reply
  Demi
  oktober 28, 2016 at 11:17

  Hele mooie kleur! Ik zou dit niet zo snel op mijn ooglid smeren die kleur, typisch een blush kleur

 • Reply
  Romy
  oktober 28, 2016 at 12:51

  Wat een leuk kleurtje!

 • Leave a Reply