Trend It Up UV Powergell Nail Polish & Top Coat

img_3734Gellak waarbij je geen lamp hoeft te gebruiken, is weer helemaal een trend! Zelf vind ik dit ook erg interessant en heb ik al meerdere merken door de test gehaald en dit keer is de gellak van Trend It Up aan de beurt.

img_3724Trend It Up is een cosmetica merk uit Duitsland. Het is budget, maar daarnaast waren eerdere producten die ik heb getest ook nog super goed in kwaliteit. Daarom ben ik ook nieuwsgierig geworden naar de gellak van Trend It Up.

img_3741De gellak is heel simpel in gebruik. Je kiest een kleur uit het assortiment die speciaal hiervoor bedoeld is. Dit is nog niet zo’n heel uitgebreid assortiment, omdat het nog maar net in de winkels ligt. Vervolgens gebruik je de gellak top coat. Deze is er in twee varianten, namelijk een glanzende en matte top coat. Dit keer ben ik voor de glanzende gegaan, maar als het goed bevalt, voegt de matte top coat zich ook snel genoeg toe aan mijn stash.

img_3736

img_3738Zelf heb ik gekozen voor twee leuke kleurtjes. Een subtiele, oudroze kleur en een mooie felle framboos kleur die volgens mij van de nagels af gaat spatten. Maar gaan ze dat ook doen? Helaas viel de eerste kleur een beetje tegen. De kleur is namelijk nauwelijks te zien op de nagels en voor een mooie dekking is het belangrijk dat de nagels minimaal twee keer gelakt worden.

De frambooskleurige lak is helemaal anders. Het is een hele fijne lak, brengt mooi aan op de nagels en in een laagje is hij al bijna helemaal dekkend. Een tweede laagje zorgt voor net iets meer intensiteit van de kleur en het spat van je nagels af.

Beide kleurtjes zijn heel erg mooi, alleen heeft de eerste kleur net iets meer aandacht nodig voor een mooie dekking en valt hij een beetje weg op je nagels door de lichte kleur. De tweede kleur daarentegen spat van je nagels af en heeft een hele mooie kleurintensititeit en vrouwelijkheid.

Maar de gellak top coat, werkt dat nou eigenlijk? Ja, dat werkt zeker! Je nagellak krijgt een mooie glanzende topcoat over je nagels en daarnaast zorgt het ervoor dat je nagellak er minimaal 5 dagen mooi op blijft zitten. Het is natuurlijk niet te vergelijken met een gellak die je laat zetten in een nagelsalon, maar het is wel ideaal voor thuis!

De Trend It Up UV Powergell Nail Polish & Top Coat is verkrijgbaar voor €2,25 per stuk.

Ben jij bekend met Trend It Up UV Powergell Nail Polish & Top Coat?

 

 

7 Comments

 • Reply
  Lorena
  oktober 25, 2016 at 10:27

  Erg leuk die lakjes!

 • Reply
  Demi
  oktober 25, 2016 at 11:02

  Wat een mooie kleurtjes! Fijn dat ze zo goed bevallen

 • Reply
  Iris
  oktober 25, 2016 at 13:42

  Dat roze kleurtje is echt onwijs mooi!

 • Reply
  Joyce rdt
  oktober 25, 2016 at 14:31

  Goed om te weten. Zelf ga ik altijd naar de nagelstyliste voor mijn gelnagels, maar ik lak de nagels van mijn Oma altijd en die gaat er altijd zoo snel vanaf. Ga deze eens proberen. Liefs.x

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 28, 2016 at 11:20

   Daarvoor zijn dit soort lakjes ideaal! Zelf kan ik met mijn stage en bijbaantje geen nagellak op en dan moeten ze er dus na een paar dagen weer af, dan is zoiets ideaal en hoef je niet naar een nagelstyliste als het na drie dagen weer van je nagels moet.

 • Reply
  Nicole
  oktober 25, 2016 at 15:34

  Wat een mooie kleurtjes!

 • Reply
  Loïs
  oktober 26, 2016 at 16:05

  Mooie lakjes!

 • Leave a Reply