Inspiratie opdoen in Nijmegen

Een tijdje terug ben ik samen met Romy Nijmegen in gedoken om inspiratie op te doen, bij te kletsen en lekker te genieten van het mooie weer wat we toen nog hadden. Buiten je eigen omgeving inspiratie opdoen en hele mooie plekjes van Nijmegen zien.

img_7363We hadden nog kaartjes om een dagje in september weg te gaan en uiteindelijk hebben we gekozen voor een hele mooie bestemming, namelijk Nijmegen. Ik ben zelf al verschillende keren in Nijmegen geweest, maar voor Romy was de stad nog nieuw. Dat maakt het natuurlijk des te leuker als een stad helemaal nieuw voor je is en je nog alles kunt ontdekken.

img_7371

img_7370We hadden besloten om de hele dag op het terras te gaan zitten. Notitieboekje erbij, lekker kopje koffie en voor mij een heerlijke warme chocomelk (like always) en brainstormen maar en natuurlijk ook lekker bijkletsen met lieve vriendin Romy over de afgelopen tijd. Het was heerlijk om nog even te kunnen genieten van de heerlijke zon op het terras en dat bij het nuttigen van een lekker drankje en een heerlijke broodje zalm.

img_7382

img_7384Waarom inspiratie buiten je eigen omgeving?

We vonden het fijn om eens een dagje weg te gaan. We hebben al verschillende dagjes weg gedaan samen, zoals Den Haag, Amsterdam en Eindhoven (al zo’n vijfhonderd keer) en dit keer was Nijmegen aan de beurt. Meestal zijn we weggegaan om een dagje te shoppen en ook echt winkels te bekijken, maar dit keer was het puur om inspiratie op te doen en samen te brainstormen.

Persoonlijk doe ik altijd heel veel inspiratie op als ik aan het reizen ben. Mooie natuur om je heen, mensen die je voorbij ziet komen en dus ook verschillende stijlen en dit geeft mij altijd een boost aan inspiratie. Maar als je in een andere stad, eventueel nieuwe stad bent, krijg je alleen nog maar meer van dit soort prikkels van nieuwe indrukken, verschillende soorten stijlen en misschien ook wel inspirerende dingen in de architectuur en winkels.

img_7530

img_7629Nijmegen is zo leuk!

Nijmegen is een ontzettend leuke stad, de binnenstad is een daadwerkelijk dolhof. De stad bestaat uit allemaal leuke plekjes om een terrasje te pikken zoals wij hebben gedaan, maar daarnaast is het ook een stad om lekker te shoppen en je kleding bij elkaar te rapen. De stad bestaat uit bekende winkels, maar er zijn ook een heleboel leuke boetiekjes te vinden waar je hele leuke kleinere merken vind met verrassende items.

Daarnaast heb je ook een heel mooi park waar je lekker kunt zitten, zeker met mooi weer is het heerlijk om jezelf hier terug te trekken met een lekker boek of met vrienden en daarnaast kun je ook nog uitwaaien aan het water waar verschillende keren boten voorbij komen.

Een heerlijke dagje weg in een mooie stad Nijmegen samen met Romy. Een heleboel inspiratie hebben we in ieder geval opgedaan die de komende tijd dus voorbij zal komen op de blog.

Ben jij ooit in Nijmegen geweest?

15 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  oktober 22, 2016 at 09:00

  Wat een heerlijke sfeerfoto’s girl! Ik wil ook snel weer eens naar Nijmegen! Hopelijk voel je je vandaag al ietsje beter lieverd. Denk aan je! xoxo

 • Reply
  Demi
  oktober 22, 2016 at 09:44

  Leuke foto’s! Ik ga ook het liefst naar de stad om inspiratie op te doen, maar nog nooit in Nijmegen geweest. Snel een keer doen dan maar!

 • Reply
  Iris
  oktober 22, 2016 at 10:13

  Erg leuk om te zien!

 • Reply
  Florentine
  oktober 22, 2016 at 11:51

  Super leuk, en wat gezellig!
  Ik vind Nijmegen ook een erg mooie en sfeervolle stad.

 • Reply
  Lorena
  oktober 22, 2016 at 12:20

  Nijmegen is een ontzettend leuke stad

 • Reply
  Romy
  oktober 22, 2016 at 14:26

  It was truely amazing! Als je weer beter bent moeten we snel weer zo’n dagje inplannen. ❤️

 • Reply
  Naomi
  oktober 22, 2016 at 14:58

  Ik ben nog nooit in Nijmegen geweest maar het lijkt me wel een hele fijne stad en inderdaad, andere steden kunnen zeker zorgen voor nieuwe inspiratie !

 • Reply
  alexa
  oktober 22, 2016 at 16:08

  wat een heerlijke inspiratie en prachtige foto’s!

 • Reply
  Gina
  oktober 23, 2016 at 18:41

  Prachtige foto’s! Ik ben eigenlijk nog nooit in Nijmegen geweest, shame on me! 🙂

 • Reply
  Marjolein
  oktober 24, 2016 at 09:14

  Hele gave foto’s! Nijmegen is heeel leuk ben er te lang niet geweest dus moet zeker weer eens die kant op!

 • Reply
  kimmetjekims
  oktober 24, 2016 at 10:53

  Nijmegen, echt nog nooit geweest! Maar wat een leuke foto’s. Nu wil ik daar wel eens kijken hihi!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 28, 2016 at 11:21

   Zeker de moeite waard! Ook omdat er veel kleine boetiekjes zitten.

 • Reply
  Renate
  oktober 24, 2016 at 12:07

  Je hebt mooie foto’s gemaakt!
  Ik word nu wel nieuwsgierig naar Nijmegen. Ik kom er de laatste tijd regelmatig, maar ik zie alleen de binnenkant van het ziekenhuis haha, dus eigenlijk moet ik de volgende keer toch is de stad in gaan!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 28, 2016 at 11:20

   Leuke afleiding na zo’n afspraak in het ziekenhuis om daarna nog even de stad in te gaan.

 • Reply
  José
  oktober 24, 2016 at 14:34

  Leuk, Nijmegen! Ik ben daar 1 keer eerder geweest en vond ‘t er heel leuk. Mooie historische stad en leuke herinneringen gemaatk 🙂

 • Leave a Reply