You can’t plan things

Hoe graag ik ook alles in mijn leventjes gepland wil hebben en alles op orde, is het niet altijd mogelijk. Sommige dingen kun je niet altijd overzien en dat is ook nu een beetje het geval.

Als deze blogpost online komt, lig ik hopelijk nog te slapen of ben ik al door alle spanning wakker en gaan er allemaal dingen door mijn hoofd. Niet perse rampscenario’s, maar voornamelijk de gedachte hoe ga ik het allemaal voor elkaar krijgen met de site, school en stage. Mij kennende heb ik ondertussen voor langere tijd vooruit gewerkt, maar toch.

Wat is er nu aan de hand dan?

Het is namelijk zo dat ik vandaag geopereerd ga worden. Zowel keel- als neusamandelen worden vandaag bij mij verwijderd en hiervan zal ik na de operatie nog van moeten herstellen. Vandaag vindt de operatie plaats,  vrijdag  (morgen) mag ik naar huis als alles goed verloopt en daarna begint een tijdje herstellen.

Wel of geen blogposts?

De afgelopen twee weken heb ik dus voor school, stage en de site zoveel mogelijk vooruit proberen te werken. Dat was behoorlijk pittig, maar ik heb geprobeerd om het allemaal voor elkaar te krijgen en het is me aardig gelukt. Er zullen voorlopig dus gewoon blogposts online komen, maar het is dus ook afhankelijk van hoe ik me voel en of de geschreven blogposts het redden tot mijn herstel.

Mocht er dus voorlopig onregelmatig een blogposts online komen, dan is dit de reden die erachter zit.

Lots of love, Suzanne 

9 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  oktober 20, 2016 at 07:46

  Lieverd, heel veel sterkte en succes vandaag! YOU CAN DO IT! Ga daarna goed herstellen <3. xxxxxxxx

 • Reply
  Nicole
  oktober 20, 2016 at 09:46

  Heel veel sterkte vandaag! En de rest van de week natuurlijk.

 • Reply
  Style Teen
  oktober 20, 2016 at 09:53

  Succes vandaag! Sterkte voor vandaag en de rest van de week. Het lukt je wel!

 • Reply
  Romy
  oktober 20, 2016 at 12:02

  Voor de 100e keer echt mega veel sterkte Suus! Ik denk aan je!

 • Reply
  Fleur
  oktober 20, 2016 at 13:00

  Enorm veel sterkte! Heel veel succes vandaag!

 • Reply
  Florentine
  oktober 20, 2016 at 14:41

  Wat heftig! Ik wens je heel veel sterkte, hopelijk ga je je gauw weer de oude voelen 🙂
  Veel liefs, Florentine

 • Reply
  Kim
  oktober 21, 2016 at 12:37

  Jeetje heavy! Heel veel beterschap.

 • Reply
  Naomi
  oktober 23, 2016 at 13:50

  Héél veel sterkte met je herstel

 • Reply
  Suzanne
  oktober 25, 2016 at 20:52

  Wat vervelend zeg! Heel veel sterkte & beterschap. Liefs,

 • Leave a Reply