5 x fashiontrends die ik tof vind

Er zijn een heleboel fashion trends te vinden waar de een dol op is en de ander vind misschien iets minder leuk. Dat is natuurlijk super persoonlijk, maar wel heel erg leuk om te passen te meten. Vandaag deel ik in ieder geval vijf fashiontrends die ik helemaal tof vind!

111020163

Midi rok

De eerste fashion trend die je nu steeds meer begint te zien is de midi rok. Vooral de mooie uiteenlopende modellen vind ik heel tof voor het najaar. Zelf heb ik afgelopen week ook een midi rok besteld, maar na lang twijfelen terug gestuurd en enorme spijt achteraf. Mijn midi rok komt wel weer!

111020162

Badges

In deze outfit zie je de badges op de jeans, maar de badges in het algemeen vind ik heel erg tof. Zelf heb ik ze al op verschillende bomber jacks en een blouse en binnenkort ga ik ook mijn eigen sweater customizen met leuke badges!

111020161

Streepjes

Hallo streepjes! Wie mij al langer volgt of kent, weet dat ik dol ben op streepjes en vooral blauw wit gestreept is een veel voorkomende combinatie die ik graag draag, maar daarnaast blijft streepjes ook nog helemaal de trend!

111020164

Platform sneakers

Mijn nieuwe liefde van platform sneakers kwam een tijdje terug al aan bod op de blog, maar hij is sindsdien alleen nog maar gegroeid. Ik kan haast nu al zeggen dat dit niet mijn enige platform sneakers zullen blijven.

111020165

Sweater jurkjes

Ik heb hooguit twee van dit soort jurkjes die lijken op een enorme sweater. Ik vind het heerlijk en dit jaar zie je alleen nog maar meer van dit soort jurkjes in de winkels hangen. Het fijne aan dit soort jurkjes is dat het comfortabel draagt en je kunt het zo leuk en chique mogelijk maken door het dragen van hakken of leuke sieraden erbij.

Vijf trends die ik in ieder geval heel tof vind en waarvan ik zelf ook fanatiek drager ben. 

Van welke trend ben jij een liefhebber? 

10 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  oktober 18, 2016 at 07:09

  I love Platform Sneakers en Sweater Dresses! Leuke collages girl! xoxo

 • Reply
  Brittany
  oktober 18, 2016 at 09:09

  Ik ben het helemaal met je eens! Top trends.

 • Reply
  Lisa
  oktober 18, 2016 at 09:10

  Vind ze allemaal super stof <33

 • Reply
  Nicole
  oktober 18, 2016 at 09:20

  Leuke trends! Ik vind vooral de streepjes outfit leuk.

 • Reply
  Iris
  oktober 18, 2016 at 13:48

  Leuke trends

 • Reply
  Romy
  oktober 18, 2016 at 18:59

  Hele leuke trends! Vooral de sweater dresses vind ik tof voor het najaar!

 • Reply
  Lois
  oktober 19, 2016 at 12:07

  Mee eens, mee eens! Leuke outfits heb je samengesteld ­čÖé

 • Reply
  Lana
  oktober 22, 2016 at 13:07

  Wat een mooie collages heb je erbij gemaakt :)! Ben dol op streepjes en zoek nog naar de perfecte sweaterdress. Lijkt me heel tof om die te stylen met overknee boots!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 28, 2016 at 11:21

   De sweaterdress is echt fantastisch! Zit vooral ook heel lekker, benieuwd hoe je ze zou stylen met de overknee boots.

 • Reply
  sabine
  november 8, 2016 at 21:52

  Ik vind ze ook heel tof!
  x Sabine

 • Leave a Reply