Mijn wishlist voor het najaar

Beetje bij beetje beginnen de bomen alweer kaler te worden en de dagen alweer korter. Kortom: de herfst staat weer voor de deur! Zelf vind ik het najaar altijd een onwijs fijne tijd van het jaar. Niet alleen vanwege het feit dat ik heerlijk op de bank kan kruipen met een deken en een warme kop thee, maar ook vind ik de items voor in huis en voor in mijn kast altijd heel sfeervol in het najaar. Vandaag deel ik met jullie een wishlist waarvan mijn hartje sneller gaat kloppen, namelijk met allemaal items met een herfstachtig tintje.

whats-on-my-wishlist_Ondanks dat niet alle kleurtjes perse geassocieerd worden met het najaar, staan er al een hele tijd een aantal lipsticks van Urban Decay op mijn wishlist. Sinds een tijdje zijn de producten van Urban Decay weer te koop in Nederland en sindsdien kan ik niet wachten om een lipstick uit te proberen! De kleurtjes die nu op mijn wishlist staan en die ik vooral dit najaar aan mijn stash zou willen toevoegen, zijn: Wrong Number, Phonecall en Obsessed. Een lipkleur die wel iets meer herfstachtig is, is Barberry Hopping van Catrice. Dit lijkt me zo’n mooi en fris kleurtje voor in de herfst!

Ondanks dat ik nu al best veel geurtjes heb, vind ik het leuk om af te kunnen wisselen en nieuwe geurtjes uit te proberen. Zo lijkt Sweet Like Candy van Ariana Grande me echt onwijs lekker! Ik houd van zoete geurtjes en alleen de flacon straalt al één en al zoetigheid uit. Love it!

whats-on-my-wishlist_-1Als je me een beetje kent, weet je dat ik een echte koukleum ben. Ik vind het dan ook heerlijk om mezelf in warme sjaals, jassen en handschoenen te hijsen. Dit jaar wil ik gaan voor een paar lederen handschoenen. Deze vind ik al erg lang onwijs mooi, maar nog nooit kwam het in me op om een paar te kopen. De sjaal zou eigenlijk echt perfect bij mijn taupekleurige jas en de zwarte handschoenen passen. Perfect match!

Er staan niet alleen accessoires voor mij op mijn wishlist, maar ook voor mijn telefoon. Sinds een paar weekjes ga ik door het leven met een nieuwe telefoon en daar horen natuurlijk ook accessoires bij! Zo vond ik op een site met powerbanks uit alle kleurtjes die ik kon kiezen een hele leuke bordeaurode powerbank. Super functioneel en ook nog eens in een kleurtje dat perfect bij het seizoen past! Naast een powerbank kan een hoesje natuurlijk ook niet ontbreken. Mijn oude telefoon had ik altijd in een booktype hoesje zitten, en ik moet eerlijk zeggen dat dit me altijd heel erg goed is bevallen. Ondanks dat ik nu een hardcase heb, staat een dergelijke booktype case zeker nog op mijn wishlist.

Wat staat er bovenaan jouw najaars- wishlist?

6 Comments

 • Reply
  Iris
  oktober 14, 2016 at 07:24

  Leuk!

 • Reply
  Svenja
  oktober 14, 2016 at 09:00

  Wat een hoop mooie items <3

 • Reply
  Silkeblogs
  oktober 14, 2016 at 09:17

  Superleuke wishlist!

 • Reply
  Kim
  oktober 14, 2016 at 12:09

  Je hebt een mooie wishlist. De tweede geur van Ariana Grande zou ik ook eens willen proberen. De eerste geur vind ik in ieder geval heerlijk.

 • Reply
  Lisanne
  oktober 14, 2016 at 22:15

  Mooie najaars wishlist! Wat sowieso bovenaan mijn wishlist staat zijn de Adidas NMD R1. Ze zijn helaas bijna nergens te verkrijgen. Ik wacht totdat ik ze in mijn maat kan bestellen bij Zalando. Ik wil ze zo ontzettend graag in de kleur talc/offwhite. Ben er een beetje verliefd op, haha!

 • Reply
  Joyce rdt
  oktober 17, 2016 at 14:10

  Oh same here, ik ben ook een koukleum. Ik vind het heerlijk dat ik me weer lekker op de bank kan nestelen onder een dekentje. Op mijn wishlist staat een nieuwe tas, maargoed.. die staat altijd op mijn wishlist :p. Liefs.x

 • Leave a Reply