Etos Dreamy Garden & Sapphire Sky Parfum

img_3623Toen ik in juli bij EtosFriends Kick Off Meeting deze geurtjes tegenkwam, wist ik dat ik deze parfums moest hebben. Ze zijn namelijk heerlijk van geur en lekker budget! Om een lang verhaal kort te maken, ik ben echt verliefd geworden op deze geurtjes. Ik heb op dit moment twee parfums.

Ik heb twee geurtjes, namelijk Etos Dreamy Garden en Etos Sapphire Sky. Beide geurtjes zijn heel erg fris en fijn om te dragen in het dagelijkse leven. Voor mij is het met mijn stage en bijbaantje erg belangrijk dat er geen parfum overheerst, maar ik wil natuurlijk wel fris ruiken. Bij beide parfums is het zo dat je een lekker en fris geurtje bij je draagt, maar er ontstaat tegelijkertijd geen walm aan parfum die je om je heen hebt.

img_3629Etos Dreamy Garden

Dreamy garden doet me al direct denken aan tuinen en lekker liggen in het gras in de zon. Het is een hele frisse, fruitig geur. Een vrouwelijke bloemengeur die je inderdaad ook aan de tuin doet denken met allemaal bloemen om je heen. Doordat er verschillende bloemengeuren in terug komen met daarnaast musk en patchoeli. Ik vind het een hele frisse geur waardoor je de hele dag straalt en met je gedachte in de zon zin, maar hij is niet te overheersend.

Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

img_3617Etos Sapphire Sky

Sapphire Sky is daarentegen iets meer luchtigere, een hele frisse geur, maar daarnaast ook wel ergens romantisch en spannend. Het is een geur die nooit verveeld en vooral bij deze geur viel me op dat hij heel erg lang blijft hangen en dat vind ik, zeker voor zo’n budget parfum, geweldig!  Het is een mix van verschillende heerlijke geuren, citrus, bamboe en musk. Een vrouwelijke geur waar ik vrolijk de deur mee uit ga!

Belangrijkste geurnoten: mandarijn, iriswortel en musk.

img_3643Wat een heerlijke parfums, ik ben echt verliefd geworden hierop! Zeker Sapphire Sky is al vanaf het begin mijn favoriet en dan is het ook nog een mooie budget topper. Zowel Dreamy Garden als Sapphire Sky en nog twee andere geuren van Etos zijn verkrijgbaar voor €9,99

Ben jij bekend met de geuren van Etos?

8 Comments

 • Reply
  Demi
  oktober 12, 2016 at 12:19

  Heel erg lekker volgens mij

 • Reply
  Lorena
  oktober 12, 2016 at 17:56

  Lijkt me heel erg lekker

 • Reply
  Merel
  oktober 12, 2016 at 18:47

  Ik wist helemaal niet dat Etos ook eigen parfum had!

 • Reply
  Iris
  oktober 12, 2016 at 19:50

  Het zijn echt heerlijke geurtjes. Dreamy garden is echt mijn favoriet

 • Reply
  Petra
  oktober 12, 2016 at 20:40

  Heerlijke geuren die van Etos! Lekker budget ook, daar kun je inderdaad geen grote miskoop mee maken!

 • Reply
  Mariëlle - ATB
  oktober 12, 2016 at 21:29

  Zijn fijne geurtjes in een prachtige verpakking!

 • Reply
  Anne
  oktober 13, 2016 at 07:59

  Wat een fijne voordelige parfums, ben altijd er altijd wel voor om af te wisselen tussen wat duurdere en goedkopere varianten. Dit zou een goede keuze zijn!

 • Reply
  Marjolein
  oktober 14, 2016 at 09:30

  Ik heb deze laatst zien staan! Lijken me echt heel erg lekker! En ideaal dat ze niet duur zijn x

 • Leave a Reply