NYX Soft Matte Lip Creams | San Paulo & Antwerp

Ken je die bui dat je jezelf zielig vind en heel graag iets voor jezelf wilt kopen en ach je hebt er dan toch een goede reden voor. Precies dat dacht ik bij de aankoop van deze twee NYX Soft Matte Lip Creams en het is bewust geen slechte aankoop geweest, ik laat je vandaag zien waarom. Enjoy

De eerste NYX Soft Matte Lip Cream die voor mij de deuren opende, was de kleur Milan. Een prachtige, oudroze kleur die mijn hartje sneller doet kloppen. Het is dan ook niet voor niets dat ik besloot om twee nieuwe lip creams toe te voegen aan mijn stash, omdat Milan heel erg goed bevallen is. Mijn oog was dit keer, wederom twee roze kleuren, op San Paulo en Antwerp.

NYX Soft Matte Lip Cream San Paulo

img_3927De eerste kleur waar mijn oog op viel, was San Paulo. Ik heb echt al heel veel goede verhalen gehoord over deze kleur. Het is een hele mooie, opvallende roze kleur die neigt naar framboos. Het is absoluut geen kleur waar je onopvallend de deur mee uit gaat, het geeft een hele mooie kleur aan je gezicht en dat vind ik bij deze lipkleur heel erg fijn.

NYX Soft Matte Lip Cream Antwerp

img_3926Waar San Paulo framboos is, waar Milan oud roze is, is Antwerp meer koraal. Het valt nog wel steeds een beetje onder de roze tint, maar als je hem gaat vergelijken met de andere kleuren, is het toch iets meer koraal dan de rest. Toch vind ik hem prachtig, hij geeft je lippen net iets meer kleur, maar hij spat niet van de lippen zoals San Paulo dat doet. Een hele mooie subtiele kleur!

Swatches

img_3934En hier zie je de prachtige kleuren van de producten. Beide kleuren zijn enorm mooi, vind ik persoonlijk en ze geven een hele mooie kleur af op de lippen. Beide kleuren zijn enorm gepigmenteerd en hebben een creamy textuur. Na het aanbrengen van het product op je lippen, droogt het op matte op. Het voelt misschien een beetje droog aan, maar het is niet dat het stoort of je lippen volledig uitdroogt. Wel vind ik het fijn om naderhand een lipbutter te gebruiken om mijn lippen weer optimaal te voeden.

En dat waren ze dan! Mijn twee nieuwe NYX Matte Lip Cream aanwinsten. Voor dat geld is het sowieso geen miskoop geweest en beide kleuren bevallen me heel erg goed. De lip creams kosten maar liefst €7,50 bij Douglas. Ze zijn wel snel uitverkocht via de webshop van Douglas.

Ben jij bekend met San Paulo en Antwerp?

8 Comments

 • Reply
  Iris
  oktober 11, 2016 at 08:07

  Heel erg mooi

 • Reply
  Romy
  oktober 11, 2016 at 08:24

  San Paolo heb ik zelf ook en vind ik ook echt tof! Toch lijkt Antwerp me stiekem ook wel heel mooi, haha!

 • Reply
  Silkeblogs
  oktober 11, 2016 at 09:29

  Antwerp is niet meteen mijn kleur, maar omdat ik er woon vind ik wel dat ik hem moet hebben, haha! Als je ooit eens Gent zou bezoeken, er is daar een NYX store!

 • Reply
  marleen@burgertrutjes
  oktober 11, 2016 at 11:12

  Heel mooie zachte kleurtjes! Ben zelf meer van de roodtinten! 🙂

 • Reply
  Linda
  oktober 11, 2016 at 12:19

  San Paulo is mijn grote favoriet! Antwerp wil ik ook graag nog eens proberen, die ziet er ook erg pretty uit <3

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  oktober 11, 2016 at 13:33

  Prachtige kleuren!! Mijn persoonlijke favorieten zijn London, Milan en Ibiza!

 • Reply
  Demi
  oktober 11, 2016 at 18:38

  Heel erg mooi!

 • Reply
  Mariëlle - ATB
  oktober 13, 2016 at 19:07

  Hele mooie kleurtjes!

 • Leave a Reply