Outfit | Zo combineer ik mijn platform sneakers

Het weer is ineens opgeslagen,  maar zelf was ik al iets langer in de herfst stemming zoals je aan mijn outfit kan zien. Ik trok de herfst kleuren uit de kast,  maar uiteindelijk bleek net nog een prachtige dag te worden met een heleboel mooi weer.

img_7411

img_7410Samen met Romy hadden we een dagje uit gepland naar Nijmegen om bij te kletsen, inspiratie op te doen en samen te brainstormen over leuke ideeën. We hebben langere tijd op een terrasje gezeten, een broodje gegeten, wat winkeltjes bekeken en uiteindelijk besloten we ook onze outfits op de foto te zetten en dat resulteerde tot prachtige foto’s door het mooie weer.

img_7603

img_7549Het was die dag gewoonweg prachtig weer, alsof het ons een keer gegund is. Sowieso hebben we altijd nog de mogelijkheid gehad om foto’s te schieten samen. Elke keer dat we besluiten om foto’s te maken, is het mooi weer of kan het in ieder geval tussen de buien door nog snel. Dit keer was het echt prachtig weer. Ik had mezelf al een beetje herfstig gekleed met mijn platform sneakers en ik nam zelfs mijn leren jack mee, omdat ik absoluut niet had verwacht dat het nog zulk mooi weer zou zijn. Dit was ook de eerste keer dat ik met mijn platform sneakers op pad ging en wat was ik er toch trots op. Helemaal herfstig gekleed en prachtig weer, maar dat mag de pret niet drukken, dat gaf juist een enorme boost aan die dag!

img_7397

img_7424Het idee voor de outfit die ik hier aan had, dwaalde al langere tijd rond in mijn hoofd. Door de kleuren van de top en de sneakers vond ik het alleen nog niet helemaal passen bij het weer en dus besloot ik het nog even uit te stellen, maar nu mocht ik eindelijk de outfit die ik al tijden in mijn hoofd had ook daadwerkelijk aan én ik vond het een goede combi! De outfit is eigenlijk vrij simpel, basis en streepjes en daarnaast ook ingespeeld op de platform sneaker trend.

Achteraf was het toch niet zo lastig om de platform sneakers te combineren in een outfit. Het is eigenlijk hetzelfde als dat je een enkellaarsje combineert,  alleen is dit net iets minder elegant en subtiel dan een enkellaarsje.

img_7391

img_7408Wat ben ik trouwens ook blij met het jasje waar ik per toeval bij uit kwam. Ik had te horen gekregen dat er een uitverkoop plaats vond van een winkel waar ik regelmatig eens in de rekken kijk en dan moet je daar natuurlijk heen. Alle rekken had ik gehad en toen kwam ik bij dit leuke jasje uit, helemaal in love! Al had ik nog wel wat twijfels over de kleur bij mij, maar voor dat geld kon ik hem niet laten liggen en dus nam ik hem mee. Bij een andere winkel kwam ik ook in precies dezelfde kleur een topje tegen. Perfect combination!

img_7447De outfit heb ik verder heel simpel combineert. Ik had mijn leren jack bij, die totaal niet nodig is geweest, maar ook dat vond ik er best geinig uitzien om drie laagjes met verschillende structuren en printen over elkaar te dragen. Platform sneakers erbij, jeans en daarnaast mijn sieraden, like always.

Een hele geslaagde dag met binnenkort nog een leuk verslag van inspiratie opdoen in Nijmegen met een aantal leuke sfeerfoto’s van de dag zelf, maar de outfit kon ik jullie niet ontnemen. Ik ben namelijk zelf helemaal gek geworden op deze outfit en de geslaagde foto’s door het schitterende weer!

Draag jij ooit meerdere structuren kleding over elkaar?

9 Comments

 • Reply
  Svenja
  oktober 7, 2016 at 08:41

  Mooie outfit Suzanne! Staat je erg pretty <3

 • Reply
  Demi
  oktober 7, 2016 at 12:46

  Heel erg mooi

 • Reply
  Lorena
  oktober 7, 2016 at 17:22

  Heel erg mooi zeg

 • Reply
  Lou-ann
  oktober 8, 2016 at 14:20

  Dat jasje is zeker onwijs gaaf zeg! Als ik ‘m tegen was gekomen, was hij zo mee naar huis gegaan! Na het afrekenen natuurlijk 😉 Xoxo

 • Reply
  Iris
  oktober 8, 2016 at 20:26

  Wat een kei leuke outfit. Wat een mooi figuur je

 • Reply
  Robin Valentine
  oktober 9, 2016 at 09:58

  leuk! alles matched heel mooi bij elkaar. je oorbellen zijn ook super cute 🙂

 • Reply
  Marjolein
  oktober 9, 2016 at 13:32

  Ik vind ze heel erg leuk!

 • Reply
  Anne-Mari
  oktober 9, 2016 at 17:37

  Pretty outfit, those platform sneakers are cool!

 • Reply
  Naomi
  oktober 10, 2016 at 09:23

  Hele mooie foto’s! Je sneakers zijn echt leuk 🙂

 • Leave a Reply