Mijn platform sneakers

fashion-trendNooit verwacht dat ik mezelf met dit soort schoenen zou gaan zien rondlopen. Ik vind ze prachtig, daar niet van, maar ik heb nooit het idee gehad dat dit soort platform sneakers bij mij zouden passen. Dat ze te grof of te stoer zouden zijn voor mij, maar nu ik ze eenmaal heb, zijn ze al bijna vergroeit met mijn voeten van liefde.

Nooit gedacht dus dat ik met platform sneakers zou rondlopen, maar omdat het op dit moment een daadwerkelijke fashion trend is, worden ze in alle maten, varianten en uitvoeringen gemaakt en dat heeft er voor gezorgd dat ze voor mij aantrekkelijk zijn geworden.

img_4154De platform sneakers waar ik voor heb gekozen, zijn van Sacha. Het is een legergroene schoen met een bruine zool en het leukste van de schoen is dat hij in de binnenkant bedekt is met wol, super fijn, maar het maakt de schoen ook wel meteen winters.

img_4173De schoen heb ik nu dat ik hem heb al heel erg veel gedragen, misschien iets te veel dat het jammer wordt voor mijn andere schoenen. Het idee van de platform schoen loopt echt heerlijk, je bent net een paar centimeter groter (4 centimeter voor mij al een groot verschil!) en de schoenen zijn nog eens lekker warm!

img_4168Weer hele fijne nieuwe schoenen die ook nog eens helemaal volgens de laatste trends zijn. Deze platform sneakers zijn verkrijgbaar bij Sacha voor €79,99 en daarnaast vind je daar ook nog veel meer leuke platform sneakers, weer eens iets anders dan enkellaarsjes.

Heb jij al platform sneakers geprobeerd?

11 Comments

 • Reply
  Lorena
  oktober 5, 2016 at 07:29

  Heel erg tof

 • Reply
  Thebeautyblog
  oktober 5, 2016 at 07:44

  Ik hou van de platform sneakers! Wat een mooie kleur zeg! Ik snap wel dat je bang was dat ze misschien te grof zouden zijn, daar was ik ook bang voor! Maar ze staan je super! X

 • Reply
  Brittany
  oktober 5, 2016 at 08:50

  Oehlala, ik vind het echt een fantastische trend! Misschien omdat ik 1,50m ben haha. De schoenen die jij hebt uitgekozen vind ik echt superleuk.

 • Reply
  Silkeblogs
  oktober 5, 2016 at 11:40

  Echt supercool!

 • Reply
  Demi
  oktober 5, 2016 at 17:29

  Hele mooie schoenen

 • Reply
  Wietse
  oktober 5, 2016 at 20:32

  Heel erg leuk om te zien, mooie stappers!

 • Reply
  Vivian
  oktober 5, 2016 at 20:33

  Hele mooie schoenen meid! Veel plezier ervan!

 • Reply
  Merel
  oktober 5, 2016 at 20:34

  Heel mooi meis!

 • Reply
  ZOEVE
  oktober 5, 2016 at 21:17

  Oeeh, ik vind je schoenen echt heel erg mooi!

 • Reply
  Svenja
  oktober 6, 2016 at 09:29

  Aaaah wat een leukerds! Helemaal perfect voor de herfst <3

 • Reply
  Romy
  oktober 6, 2016 at 18:56

  Aah, ik blijf ze zó leuk vinden schat! Mooi kleurtje ook voor het najaar!

 • Leave a Reply