Lievelings #9

De maand oktober is ook weer ingeleid en dat betekent dat de herfst nu ook is begonnen. Het is nog niet altijd aan het weer te merken, maar de herfst is er en ik ben zelf ook helemaal klaar voor nu! Laat die herfst maar komen, maar nu eerst nog de favorieten van september.

samsung-galaxyLievelings gadget

Wat ben ik toch blij met deze gadget. Ik heb er een blogpost aan gewijd, die je hier kunt lezen, maar het moet ook hier nog even genoemd worden. Het is absoluut niet dat ik materialistisch ben, maar ik ben wel erg blij  met mijn nieuwe telefoon! Alles over de telefoon vind je in deze blogpost.

Lievelings liedje

Een ontdekking van mijn zusje, zorgde ervoor dat ik helemaal fan werd van dit nummer. De Nederlandse versie van Love Yourself van Justin Bieber. Deze cover én vertaling Hou van jezelf, wordt gezongen door Femke Meines en het is echt prachtig! Ze heeft zo’n prachtige stem en daarnaast zit er ook een hele mooie boodschap in het nummer, dat samen maakt het nog veel mooier.

img_3198Lievelings shampoo

Ik ben heel veel producten aan het testen op het moment en het kan zo maar zijn dat deze plek volgende maand of misschien wel volgende week alweer wordt vervangen door een andere shampoo, maar op dit moment is dit mijn favoriete shampoo. Het is een shampoo van L’Oreal met kleiextracten die ervoor zorgen dat het haar diep gereinigd wordt en fris aan voelt. Een heerlijke shampoo voor dit moment, helaas is ie alweer bijna op!

img_4161Lievelings schoenen

Mijn aller laatste favoriet, maar ze hebben deze plaats dubbel en dwars verdient, mijn platform sneakers. Er komt deze week nog een uitgebreide blogpost met de platform sneakers en alle informatie en daarnaast ook nog een leuke outfit waarin ik de sneaker combineer online, maar ze moeten nu al een plaatsje hier krijgen. Ze zijn geweldig, ze lopen heerlijk, ik ben ineens een paar centimeter gegroeid en ze zien er ook nog fashionable uit! Love them!

Dat waren mijn vier favorieten van de afgelopen maand. Zeker met de schoenen treden we al langzaam in de herfstige sferen, maar dat gaat vanaf volgende maand nog veel meer worden, hoop ik. Op naar de volgende lievelings in oktober!

Heb jij ook een lievelings liedje op dit moment?

8 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  oktober 4, 2016 at 07:27

  Je schoenen zijn zooo gaaf! En dat liedje is ook erg mooi! Fijne dag vandaag girl!xoxo

 • Reply
  Lorena
  oktober 4, 2016 at 13:43

  Super gave schoenen! Ben benieuwd naar de outfit

 • Reply
  Darina
  oktober 4, 2016 at 15:46

  Super gave schoenen!

 • Reply
  Joyce rdt
  oktober 4, 2016 at 16:04

  Ohh, het nummer is inderdaad prachtig, wauwie! Ik heb op het moment geen lievelingsnummer, ik luister vanalles en nog wat. Liefs.x

 • Reply
  Petra
  oktober 4, 2016 at 16:17

  Wat een prachtig nummer!

 • Reply
  Wietse
  oktober 4, 2016 at 16:36

  Wat een leuke schoenen! Mooi allemaal!

 • Reply
  Vivian
  oktober 5, 2016 at 20:33

  Ik las net de blogpost van je schoenen, wat leuk zeg

 • Reply
  Merel
  oktober 5, 2016 at 20:33

  Leuk om te zien, wat een prachtig liedje!

 • Leave a Reply