Tag | Save or Kill?

De laatste tijd heb ik jullie overdonderd met review van de meest uiteenlopende producten, huidverzorging tot budget make-up en noem maar op. Ontzettend leuk om te schrijven, maar ook mis ik het persoonlijke schrijven weer een beetje. Hier en daar komen nog wat persoonlijke kliekjes, maar het is toch alweer een tijdje geleden. Daarom vandaag een tag, namelijk de tag Save Or Kill?

Nooit meer lekker kunnen slapen of nooit meer dingen kunnen proeven?

Ondanks dat ik heel erg kan genieten van eten en lekkere dingen proeven, zou ik toch echt niet zonder mijn slaap kunnen. Ik ben echt iemand die haar slaap nodig heeft en uiteindelijk zal het ook je functioneren belemmeren en dat gaat dan weer ten kosten van alles. Dan toch maar dingen niet meer kunnen proeven.

10 jaar terug in de tijd of 10 jaar vooruit in de tijd?

10 jaar vooruit in de tijd, zeker! Ik ben zo benieuwd hoe alles over tien jaar zal zijn, je hebt namelijk nu alle weersveranderingen al, maar hoe zal dat dan zijn en ik kan niet wachten om mijn eigen plekje te hebben in de vorm van een mooi ingericht huis en wie weet is mijn eerste kindje dan wel op komst. Lijkt me echt een ontzettend mooie tijd over tien jaar.

Opi of Essie?

Hoewel ik meer OPI nagellak heb dan Essie, zou ik toch wel voor Essie gaan. Ik heb echt een liefde voor veel te veel nagellak en dan springt Essie er voor mij toch uit!

Voor de rest van je leven gratis kleding of gratis make-up uit mogen kiezen?

Dan ga ik voor gratis kleding, want ik vind het toch altijd lastig om geld aan kleding uit te geven, terwijl ik het aan make-up makkelijker uit geef. Zo ben ik ook al verschillende keer dingen mis gelopen, omdat ik later nog besloot dat ik het kledingstuk wel wou hebben, maar het gewoon net iets te veel geld vond.

Zou je liever al je eten zuur of al je eten bitter willen?

Zuur! Ik hou simpelweg van zure snoepjes en dan stel ik mijn wereld maar voor in snoepjes! Eten mag van mij best iets zuurs hebben, maar het moet niet zo smaken omdat het niet meer goed is… Maar zuur eten moet te overleven zijn, ik heb ook gewoon niets met bitter.

Voor de rest van je leven iedere dag om 6:00 moeten opstaan of iedere dag om 18:00 naar bed moeten gaan?

Hoezo is het zo’n probleem om om 06:00 op te moeten staan?! Ik snap het hele big deal niet zo, want dit is voor mij de normale gang van zaken. Dus dan maar elke dag om 06:00 eruit, heb ik het geluk dat ik een ochtendmens ben!


Nooit meer muziek luisteren of nooit meer bloggen?

Nooit meer muziek mogen luisteren, denk ik … Lastig deze! Ik hou namelijk te veel van bloggen om het op te geven, maar muziek is ook wel een belangrijk iets in mijn leven. Als het alleen muziek luisteren is, kan ik nog wel altijd zelf muziek maken of zingen en dan heb je toch nog iets van je muziek in je leven.

Nooit meer een budget beautyproduct mogen kopen of nooit meer een high end beautyproduct mogen kopen?

Aiaii, dan denk ik toch maar nooit meer een high end product kopen. De budget producten die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zijn echt ontzettend goed. De vormgeving, de pigmentatie en nieuwe producten is bij budget producten ook erg goed en daarnaast je producten gaan gewoon op … Dus je moet elke keer nieuwe aanschaffen en dat is sonde als het zoveel geld moet kosten en dan is het denk ik ook niet meer speciaal en dat vind ik nu juist zo leuk aan high end beautyproducten.

Broek of rok(/jurk)?

Dan maar voor een broek, volgens mij niet zo verrassend, maar het is makkelijk om een broek te dragen met mijn stage en werk. Alleen daarvoor is het gewoon een must en dan moet het voor de rest van de week ook maar.


Zou je liever gratis een wereldreis maken of gratis je droomhuis op een droomlocatie laten bouwen en inrichten?

Waar de meeste mensen zouden kiezen voor een wereldreis, ga ik toch voor mijn droomhuis… Ik vind reizen hartstikke mooi en geweldig, maar toch zou ik dan liever het perfecte huis gaan maken en daarna kan het reizen nog altijd en mij is zo’n huis toch meer waard dan die reis, want ik heb al zoveel mooie plekken op de wereld mogen zien.

Een ontzettend leuke tag en leuk dat ik door Romy op deze tag ben gewezen. Dan is het nu aan mij de taak om ook 10 dilemma’s te bedenken en vier meiden uit te nodigen om ook de tag Save Or Kill over te nemen. Dus goed opgelet meiden en specifiek DeniseLindaJustine en Marloes, hier komen jullie 10 dilemma’s.

 1. Nooit meer series of nooit meer films?
 2. Gebeten worden door een haai of door een leeuw?
 3. Je toekomst al weten of je verleden vergeten?
 4. Nooit meer een leren jack of fluffy vest?
 5. Nooit meer jezelf ontwikkelen of geen uitdaging meer in het leven?
 6. Een wereld met alleen maar mensen die zoals jou zijn of mensen die alleen maar het tegenovergestelde zijn van jou?
 7. Nooit meer mascara of nooit meer wenkbrauwpoeder?
 8. Altijd moeten leven in een dorp of in een overvolle stad?
 9. Leven in een tijdsbom of leven op slakkenbom?
 10. Een liefdesrelatie met je beste vriendin of met je broer?

Ik ben erg benieuwd hoe jouw invulling op de dilemma’s zijn, laat het gerust weten of neem de tag over op je eigen blog.

9 Comments

 • Reply
  Thebeautyblog
  oktober 1, 2016 at 08:12

  Wat een superleuke tag om te lezen! Dat van 6:00 uur opstaan is voor mij ook geen probleem, haha! X

 • Reply
  Demi
  oktober 1, 2016 at 12:44

  Wat een leuke tag! En uiteraard gratis kleding! Kleding is vaak een stukje duurder, en al helemaal als budget makeupmerken het zo goed doen de laatste tijd!

 • Reply
  Demi
  oktober 1, 2016 at 18:10

  Heel erg leuk!

 • Reply
  Marloes
  oktober 1, 2016 at 19:22

  Leuk om te lezen al die dilemmas!

 • Reply
  Lorena
  oktober 1, 2016 at 22:09

  Heel leuk om te lezen en wat een leuke fotos!

 • Reply
  Marsha
  oktober 1, 2016 at 22:49

  Wat een lastige vragen zaten er bij, leuk ingevuld! -x-

 • Reply
  Nienke
  oktober 2, 2016 at 12:23

  Super leuke tag om te lezen.

 • Reply
  Linda
  oktober 3, 2016 at 01:21

  Leuke tag! En over het vroeg opstaan, toen ik in de zorg werkte was om 6 uur gewoon uitslapen, maar als je dat niet meer gewend bent, vind ik het toch een hele klus. Ik ben wat dat betreft echt een avons mens 🙂 En wat leuk dat je mij ook wat dilemma’s voor schotelt 🙂

 • Reply
  Romy
  oktober 6, 2016 at 18:59

  Wat heb je de dilemma’s leuk ingevuld Suus! Super leuk om te lezen. 🙂

 • Leave a Reply