Mijn perfecte concealer combinatie 

Iedere huid is anders en producten pakken dan ook op elke huid anders uit. Toch wil ik mijn concealer combinatie met je delen, omdat het voor mij werkt en wie weet is het ook een goed combinatie voor jouw huid.Wie weet is het niets voor jou, maar misschien resulteert het in een favoriete combinatie voor jou.

Dan de combinatie die ik gebruik en voor mij werkt. Het is een combinatie van een crème concealer en een liquid concealer van twee budget merken. Ik heb verschillende concealers gebruikt, maar deze combinatie blijft tot nu toe de beste voor mij.

Ik gebruik de Manhattan Wake Up Concealer in 002 Classic Beige en de Catrice Camouflage Cream in 010 Ivory. Deze combinatie gebruik ik nu enkele maanden en hij is echt geweldig. Ik heb de Catrice Camouflage Concealer al jaren in mijn stash en blijft toch een favoriet en nu met de Manhattan Concealer helemaal.

img_3888Manhattan Wake Up Concealer

De Manhattan Wake Up Concealer is een liquid concealer speciaal voor het gebruik onder de ogen. De concealer bevat licht reflecterende deeltjes in die ervoor moeten zorgen dat je gaat stralen. De concealer gebruik ik dan ook onder de ogen en dit werkt echt perfect, maar daarnaast gebruik ik heb ook nog om mijn gezicht wat op te lichten als het nodig is. Ik breng de concealer dan aan op mijn cupidoboog (het boogje boven je lip), op mijn neusbrug en op het wenkbrauwbot. De concealer vervaagt en het geeft een opgelicht effect, waardoor je gezicht fris en slanker oogt. Daarnaast gebruik ik ook de concealer rondom mijn neusvleugels, dit licht het ook net iets meer op en doordat de liquid concealer niet in de lijntjes gaat trekken, is het perfect voor deze plek.

De Manhattan Wake Up Concealer is verkrijgbaar voor €2,95.

Catrice Camouflage Cream

De Catrice Camouflage Cream is echt mijn redder in nood. Deze crème concealer bestaat uit een dikkige substantie met een krachtige pigmentatie die ervoor zorgt dat je een heleboel onzuiverheden kunt wegwerken. Met de concealer ga ik dus al mijn onzuiverheden langs en daarnaast bedek ik mijn wallen na een nachtje doorhalen ook met deze concealer. Jaja, een crème concealer is niet ideaal onder de ogen, omdat deze meestal in de lijntjes gaat trekken, maar met deze concealer heb ik er absoluut geen slechte ervaringen mee. Ik doe het niet standaard gebruiken onder mijn ogen, dat doe ik normaal gesproken met de Manhattan Wake Up Concealer, maar als het echt een keer nodig is, dan pak ik deze vriend erbij!

De Catrice Camouflage Cream is verkrijgbaar voor €2,99.

img_3891Perfecte dekking

Ik zeg het je net al de hele tijd dat de dekking echt geweldig is, van beide concealers wordt ik gek, geweldige pigmentatie die zorgen voor het bedekken van de onzuiverheden én je gezicht mooi oplichten en frisser laten lijken. Hele fijne concealers die de perfecte combinatie zijn voor in ieder geval mijn huid.

Gebruik jij ook twee concealers bij elkaar?

8 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  september 30, 2016 at 07:29

  Zelf gebruik ik meestal die van Essence, maar ik wil die van Catrice toch ook wel eens proberen omdat ik er zo veel goeds over hoor! x

 • Reply
  Svenja
  september 30, 2016 at 07:35

  Wat een goede tip om een crème concealer en vloeibare concealer samen te gebruiken, dat ga ik ook een keer proberen!

 • Reply
  Anouk
  september 30, 2016 at 09:49

  Oeh die Manhatten concealer wil ik proberen! Ik kende dit hele merk trouwens niet?! Is het gewoon te koop bij de drogisterij? Liefs Anouk

 • Reply
  Brittany
  september 30, 2016 at 10:18

  Dit klinkt super handig. Nu moet ik het zelf nog even uitproberen!

 • Reply
  Joyce rdt
  september 30, 2016 at 11:42

  Zelf gebruik ik ook vaak twee producten door elkaar, super effect! Liefs.x

 • Reply
  Silkeblogs
  september 30, 2016 at 13:05

  Mijn concealer is net op, dus ik ga deze zeker eens bekijken!

 • Reply
  Nicole
  september 30, 2016 at 18:16

  Vooral de concealer van Catrice lijkt me erg fijn.

 • Reply
  Meri Wenson
  november 10, 2016 at 09:17

  Waar koop je die Manhattan Wake up concealer?

 • Leave a Reply