My new Samsung Galaxy J5 gold

img_4010Woohoo, eindelijk is ie er dan! Mijn nieuwe telefoon waar ik een tijdje naar uit heb gekeken, mag ik dan nu eindelijk in mijn handen houden. Mijn Samsung Galaxy J5 in Gold. Ik ben er echt super blij mee en ik ga je vandaag vertellen waarom én daarnaast deel ik mijn leuke telefooncase met jullie.

samsung-galaxy

img_4003

img_4011

Specifications

De Samsung Galaxy J5 is geen compleet nieuwe telefoon, maar heeft wel hele mooie specificaties waarvoor de telefoon heel erg interessant werd voor mij. Het is een 4.9 inch scherm, wat een mooie grote is, 13 MP camera en 5 MP front camera en uitbreidbaar geheugen. Het is een telefoon die heel erg veel lijkt op de S6, maar in de kleine details iets anders werkt. Wat ik wel heel jammer vind aan deze telefoon, is dat hij geen LED lichtje bevat bij berichtmelding, maar hiervoor krijg je wel een mooie kwaliteit camera voor terug en flits aan zowel voor als achterzijde van de telefoon. Voor mij echt een super telefoon en dan ook nog eens die fantastische kleur! Ik heb namelijk de gouden variant, maar hij is daarnaast ook verkrijgbaar in zwart en wit. Mijn telefoon heb ik zelf via OTTO besteld, maar is daarnaast bij verschillende zaken verkrijgbaar.

img_4030

img_4036

My Mirror Case

Een telefoon kan natuurlijk niet zonder een nieuwe case. Ik heb heel verschillende telefoonhoesjes gezien, maar toch ben ik bij deze leuke mirror case gekomen die ik besteld heb bij SmartphoneHoesjes, daarnaast heb ik ook direct een glasplaatje op mijn telefoon geplaatst om mijn telefoon voor goede bescherming.

Het leuke aan mijn telefooncase vind ik dat hij ook in het goud is en daarnaast een spiegel is. Nu hoef ik nergens te zoeken naar een spiegel om mijn haar of make-up bij te werken, maar heb ik het gewoon standaard op mijn telefoon.

Ik ben echt onwijs blij met mijn nieuwe telefoon en loop nu al de hele dag selfies te maken en weer nieuwe kliekjes van mijn leven om te delen op instagram.

Ken jij deze telefoon al?

8 Comments

 • Reply
  Lorena
  september 28, 2016 at 09:15

  Mooie telefoon!

 • Reply
  Demi
  september 28, 2016 at 09:23

  Kei gaaf! Leuk hoor

 • Reply
  Svenja
  september 28, 2016 at 09:54

  Wauw, wat een beauty van een telefoon Suzanne! Ben verliefd op de gouden details. Daar ga je vast onwijs veel plezier van hebben <3

 • Reply
  thebeautyblognl
  september 28, 2016 at 10:19

  Echt een hele mooie telefoon en leuke foto’s! xx

 • Reply
  Nicole
  september 28, 2016 at 11:51

  Wat een mooie telefoon! Je hoesje past er ook goed bij

 • Reply
  José
  september 29, 2016 at 18:40

  Hele mooie kleur inderdaad!

 • Reply
  Lievelings #9 - Suzanne Elisa
  oktober 4, 2016 at 06:00

  […] Wat ben ik toch blij met deze gadget. Ik heb er een blogpost aan gewijd, die je hier kunt lezen, maar het moet ook hier nog even genoemd worden. Het is absoluut niet dat ik materialistisch ben, maar ik ben wel erg blij  met mijn nieuwe telefoon! Alles over de telefoon vind je in deze blogpost. […]

 • Reply
  Mijn wishlist voor het najaar - Suzanne Elisa
  oktober 14, 2016 at 06:14

  […] op mijn wishlist, maar ook voor mijn telefoon. Sinds een paar weekjes ga ik door het leven met een nieuwe telefoon en daar horen natuurlijk ook accessoires bij! Zo vond ik op een site met powerbanks uit alle […]

 • Leave a Reply