P2 Cosmetics Retro Repeats

Afgelopen week liet ik jullie al zien welke leuke producten ik in Duitsland had geshopt en dat betekent ook dat ik weer flink de producten kan gaan testen en met jullie kan delen. Zelf ben ik altijd helemaal gek op de leuke limited editions waar we nog net niet gillend gek om worden. Vandaag laat ik een aantal producten van de limited edition collectie van P2 zien.

Ik vind het heerlijk om in Duitsland te shoppen. Net weer wat andere merken om in te snuffelen en een heleboel geld aan uit te geven. P2 is een leuk budget merk in Duitsland, dat vergelijkbaar is met Catrice en Essence. Ze komen met hele leuke budget producten uit en daarnaast ook ontzettend leuke limited edition collecties.

img_3794

Remember Me Duo Highlighter

Als eerste deze prachtige duo highlighter! P2 komt met twee verschillende duo highlighters op de markt met deze limited edition collectie. Aller eerst de duo highlighter in de kleur happiness, dit is ook de kleur die ik heb gekozen en daarnaast nog een highlighter duo in de kleur harmony. De highlighter die ik heb gekozen heeft een hele mooie peach highlighter en een brons/gold highlighter aan de andere kant. De highlighter harmony heeft een donkere brons kleur en een witte highlighter.

img_3790Ik moet wel bekennen dat ik ze zo in de verpakking vrij donker vind als highlighter en voor het eerste gebruik was ik dan ook behoorlijk bang. Hoe gaat dit product uitpakken op de huid, gaat het een grote kliederboel aan oranje en bronskleurig product worden of blendt het heel mooi samen met de huid? Ik ben in ieder geval benieuwd geworden naar het product, vooral omdat ik heel erg fan ben van een mooie highlighter en daarnaast vind ik een glow op de wangen in de vorm van een blush ook wel iets hebben.

img_3808Met de swatches lijkt het product heel intens, maar je brengt het product dan ook rechtstreeks met je vinger aan op de huid en dit geeft meer intensiteit als met een kwast. De pigmentatie is in ieder geval goed als ik het zo bekijk en de kleuren vallen al minder donker uit dan ze in de verpakking zitten. Natuurlijk heb ik ook geprobeerd hoe de producten op de huid uitpakken als ik ze met een kwast aanbreng. Dit is weer een heel mooi effect en dan gebruik de highlighter eigenlijk als blush en highlighter in een. Ik breng het product met een fluffy kwast aan op mijn jukbeen en een beetje daar beneden. Zo krijg je namelijk heel mooi die kleur op je wangen, wat echter heel subtiel is en ook de mooie glans die je van een highlighter wilt.

Remember Me Duo Highlighter is verkrijgbaar voor €3,95 in de kleur twee verschillende kleuren.

img_3763

Fall In Love Nail Top Coats

Daarnaast ook een aantal super leuke nagellakjes, of beter gezegd top coats. Zelf ben ik niet zo van dit soort top coats, maar mijn moeder vind dit op zijn tijd wel heel erg leuk en zeker op teennagels in de zomer is het een heel vrolijk feestje met zo’n topcoat. Ik heb er dan ook drie meegebracht van de vijf verschillende kleurtjes. Ik ben gegaan voor een brons kleur, een felle peach en een babyblauwe topcoat.

img_3765De top coats werken echt heel erg fijn. Ze geven een heel leuk effect op je nagels en het ziet er gewoon feestelijk uit. Je kunt ze gebruiken als top coat over een andere nagellak, maar je kunt ze ook alleen gebruiken op de nagels en met meerdere laagjes top coat kun je je volledige nagels bedenken met een leuk detail aan party snippers.

Fall In Love Nail Top Coats zijn verkrijgbaar voor €2,25 per stuk in vijf verschillende kleuren.

img_3774

Snatch A Kiss Lip Mousse

Als laatste product, wat ik trouwens ontzettend tof vind, is deze Snatch A Kiss Lip Mousse. Het is een mousse voor de lippen die een hele mooie matte finish heeft op de lippen en daarnaast ook niet af geeft. Hij is er in vier verschillende kleuren en ik ben zelf gegaan voor de meest felle kleur, my sensational fuchsia. Het is een hele mooie felle, fuchsia kleur die zeker bij de meiden met een koele ondertoon heel erg gaaf staat.

img_3779De lip mousse breng je hetzelfde aan als een lipgloss of lipstain en zo ziet het product er ook uit, alleen is de substantie net iets dikker en een, zoals de naam al zegt, een mousse. Ik vind het wel heel prettig om dit product aan te brengen op de lippen, maar wel heb ik het gevoel dat ik na het opdrogen van de lip mousse even op een papiertje moet happen om zo overtollig product te verwijderen.

img_3780De lip mousse droogt heel snel mat op en dit heeft een prachtig effect. De fuchsia kleur is ook heel erg mooi, op de foto lijkt ietswat met een warmer ondertoon, maar hij is echt heel gaaf voor de koele huidtypes onder ons, maar daarnaast kun je hem ook gewoon dragen als je iets warmer bent.

Snatch A Kiss Lip Mousse is verkrijgbaar voor €2,95 in vier verschillende tinten.

Hele leuke producten weer in deze limited edition collectie en ik raad je zeker aan om eens in de zoveel tijd een kijkje te nemen in Duitsland bij de DM voor nog meer leuke beauty goodies en nieuwe limited edition producten.

Ga jij wel eens shoppen in Duitsland?

8 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  september 24, 2016 at 09:02

  Ik ga eigenlijk nooit shoppen in Duitsland. Dat zou ik eigenlijk eens moeten doen. Ik hoor, lees en zie er zo veel goeie dingen over! x

 • Reply
  Demi
  september 24, 2016 at 16:49

  Hele mooie producten

 • Reply
  Marloes
  september 24, 2016 at 23:37

  Wauw die highlighter!

 • Reply
  Lorena
  september 25, 2016 at 08:03

  Mooie producten! Echt een lipmousse heb ik nog niet eerder gezien

 • Reply
  Darina
  september 25, 2016 at 21:24

  Kende het merk nog helemaal niet, maar ziet er goed uit!

 • Reply
  Teddy
  september 26, 2016 at 14:03

  Wat een leuke producten! Vooral die lip mousse lijkt me erg fijn

 • Reply
  Romy
  september 26, 2016 at 15:01

  Mooie producten! De Lip Mousse en Hightlighter lijken me allebei erg fijn.

 • Reply
  Suzanne
  september 27, 2016 at 09:53

  Wat een gave producten! Ziet er heel mooi uit.

 • Leave a Reply